Haberler

Galatasaray 0 B.Dortmund 4 / Maç Özeti Ve Golleri

Güncelleme:

Galatasaray Dortmund maç özeti ve golleri. Hafta sonu aldığı Fenerbahçe galibiyetinde bulduğu moralle Dortmund karşısına çıkan Galatasaray Alman ekibi karşısında hezimete uğradı. Karşılaşmadan 4-0 üstün ayrılan Dortmund gruptaki liderliğini sürdürdü.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi Alman ekibi 4-0'lık skorla kazandı.Bu skorun ardından Galatasaray grupta 1 puanda kalırken, Dortmund 3'te 3 yaptı ve 9 puanla liderliğini sürdürdü. D Grubu 4. hafta mücadelesinde Galatasaray, 4 Kasım günü Dortmund ile bu sefer deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarındaki eski günlerini aratan Galatasaray, dün de Borussia Dortmund önünde hezimete uğradı. Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda konuk ettiği Alman ekibine 4-0 yenilen Cim Bom, 3. maçlar sonunda gruptan çıkma şansını zora soktu. Karşılaşmanın golleri; Aubameyang (2), Reus ve Ramos'tan geldi.

Hafta sonu Fenerbahçe ile çetin bir maçtan 2-1'lik zaferle ayrılan Galatasaray, Devler Ligi'nde Borussia Dortmund karşısında dağıldı: 4-0. Kadro seçiminde işleri iki yıldır yoluna koyamayan Sarı-Kırmızılı teknik patronlar, dün de şaşırttı. Cesare Prandelli, Olcan Adın, Bruma ve Fenerbahçe karşısında ıslıklanan Veysel'i kadroya almadı.

14 aydır ilk 11 yüzü görmeyen Hamit ise başlama vuruşuyla birlikte yeşil zemindeydi. Almanların cephesinde ise ligdeki çöküş yüzünden moral bozukluğu hakimdi. Cim Bom, mücadeleye çok kötü başladı. Prandelli'nin planları gerçekleşmeden de goller geldi. Sağ kanattan savunmamızın arkasına sessizce sarkan Reus, sıfıra inerek meşin yuvarlağı ceza sahasına yolladı. Boştaki Aubameyang'a dokunmak kaldı: 1-0. Aslan, 16'da Tarık'la heyecanlandı ama Selçuk devamını getiremedi. Bu kez sağ kanattan ilk golün kopyası atakta sadece asisti yapan futbolcu farklıydı. Piszczek'in ikramında fileleri havalandıran yine Aubameyang'dı: 2-0.

Prandelli'nin bütün hamleleri birer birer yok olurken 23'te Kagawa beceriksizliğine yandı. Beş dakika sonra Burak Yılmaz, saç baş yoldurdu. Kaleci Weidenfeller'le baş başa kalan yıldız oyuncu, geriden gelen defanstan hızlı değildi. Dortmund, 31'de golleri atan isimle direkte kaldı. Sakatlıktan yeni çıkan Reus, 41'de uzaktan güzel vurdu. Önde yakalanan Muslera, filelerden topu çıkardı: 3-0. Rahatlayan Dortmund, ikinci yarıda yorulmadı. Oynamak istemeyen Sarı-Kırmızılı futbolcuları yormayan Panzerler, 83'te istemeden 4'ledi. Ramos, karambolde önüne düşen topu ağlara gönderdi: 4-0.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Cesare Prandelli Galatasaray Fenerbahçe Gündem Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title