Haberler

Futbol: Premier Lig

Deplasmanda Arsenal ile karşılaşan Manchester United, Gibbs ve Rooney'nin golleriyle galibiyete uzandı Lider Chelsea ve Manchester City, haftayı galibiyetle kapadı.

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, deplasmanda Arsenal'i 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve rakibine ilk 45 dakika boyunca üstünlüğünü kabul ettiren Arsenal, 14. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Wilshere ile öne geçme fırsatını değerlendiremedi. İkinci yarının hemen başında Gibbs'in kendi ağlarına gönderdiği topla 1-0'lık üstünlüğü yakalayan "Kırmızı Şeytanlar", 85. dakikada Rooney ile durumu 2-0 yaptı.

Londra temsilcisi uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Fransız golcüsü Giroud'nun 90. dakikada attığı golle farkı bire indirse de kalan dakikalarda skor değişmedi ve Manchester United, zorlu başkent deplasmanından üç puanla ayrıldı.

Manchester ekibi, bu sezon takımın başına getirilen Hollandalı teknik adam Louis van Gaal yönetiminde ilk deplasman galibiyetini elde ederken, Rooney ise Arsenal'a karşı 11. golünü attı. Sezon başında Manchester United'dan Arsenal'e transfer olan Welbeck, ilk kez eski takımına karşı forma giydi.

Ligin namağlup lideri Chelsea, sahasında ağırladığı West Bromwich Albion'ı Hazard ve Diego Costa'nın golleriyle 2-0 mağlup etti. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Jose Mourinho yönetimindeki Londra temsilcisi, ligin ilk 12 haftasında yenilmeyerek kulüp rekoru kırdı.

Son şampiyon Manchester City de geriye düştüğü maçta Swansea City'i 2-1'lik skorla geçti. 9. dakikada Bony'nin golüne engel olamayan Manchester ekibi, 19. dakikada Jovetic ile beraberliği yakaladı. Ev sahibi ekip, 62. dakikada Yaya Toure'nin golüyle sahadan üç puanla ayrıldı.

Ligde oynanan diğer maçlarda Everton, West Ham'ı 2-1, Newcastle United, Queens Park Rangers'ı 1-0, Burnley de Stoke City'i 2-1 mağlup ederken, Leicester ile Sunderland golsüz berabere kaldı. - London, City of

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Wayne Rooney Chelsea Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title