Haberler

İzmir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkında Sona Gelindi

Güncelleme:

İzmir'de, 2 grup arasında çıkan kavgada ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin verildiği Aliağa ilçesindeki sosyal yaşam parkında, çalışmalarda son aşamaya gelindi.

İzmir'de, iki grup arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin verildiği Aliağa ilçesindeki sosyal yaşam parkında, çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Aliağa ilçesinde, Mart ayındaki belediye meclisinde alınan kararla, Ege Üniversitesi Kampüsü'nde öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun sosyal yaşam parkına isminin verilmesinin ardından, ekipler parktaki çalışmaları hızlandırdı.

Aliağa Belediyesi'nin iki dönüm alan üzerine inşa ettiği sosyal yaşam parkında çalışmalar son aşamaya gelirken, parka dikilen palmiye ve jakaranda ağaçları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Ağaçlarla birlikte boş alanlar da çimlendirildi. Etrafı ahşap çitlerle çevrilen ve hercai menekşe gibi mevsimlik çiçeklerle donatılan parkta oturma grupları, ahşap kamelyalar ve modern aydınlatma direkleri eklendi.

PARK BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Aliağa Belediyesi, sosyal yaşam parkının ilk etabını belediye ekiplerinin geceli gündüzlü çalışmasıyla 48 saat gibi rekor bir sürede inşa etmişti. Parkın ikinci etap yapım çalışmalarına ise, olumsuz hava şartları nedeniyle bir süre ara verilmişti. Hava şartlarının düzelmesinin ardından hız kesmeden devam eden çalışmalar neticesinde, sosyal yaşam parkının yapımı neredeyse tamamlandı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin verildiği park, birkaç gün içerisinde ise hizmete açılacağı öğrenildi.

İlçe genelinde park ve sosyal alan sayısını artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa'nın yeşil dokusunun zenginleştirilmesi ve düzenlenmesi amacıyla inşa edilen parkın, kentin merkezine yakışır bir mekan olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Aliağa Belediyesi Ege Üniversitesi İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title