Haberler

Okuldan el ele çıkan kardeşleri feci kaza ayırdı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde okul çıkışı el ele tutuşup yola çıkan iki küçük kardeşe otomobil çarptı. Kardeşlerden 8 yaşındaki ağabey hayatını kaybederken, 7 yaşındaki kız kardeşi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Feci kazadan geriye iki kardeşin el ele tutuştukları fotoğraf kaldı.

Antalya Alanya'da okul çıkışı el ele tutuşup yola çıkan iki küçük kardeşe otomobil çarptı. Kazada 8 yaşındaki ağabey hayatını kaybetti, 1 yaş küçüğü olan kız kardeşi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ABİ ARACIN ALTINDA CAN VERDİ

Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde Kemal Şuberi İlköğretim Okulunda okuyan 8 yaşındaki Doruk Erdoğan ve 7 yaşındaki kardeşi Belinay Erdoğan okul çıkışı evlerine giderken yolun karşısına geçtikleri sırada F. Ü.'nün kullandığı otomobil çarptı.

Kazada Doruk Erdoğan aracın altında kalıp feci şekilde can verirken, kız kardeşi çarpmanın şiddetiyle önce aracın ön kaputuna, ardından yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Dorukhan Erdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan Belinay Erdoğan ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sürücü gözaltına alınırken, küçük çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

GERİDE EL ELE FOTOĞRAFLARI KALDI

Torununu kaybeden acılı dede İsmail Göçer, yüzlerce çocuğun geçtiği bölgeye yaya geçidi yapılıp, başka çocukların hayatını kaybetmemesi çağrısında bulundu. Kazadan geriye ise iki kardeşin yine el ele tutuştukları fotoğrafı kaldı.

FECİ KAZA KAMERADA

Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde küçük çocukların el ele tutuşarak yolun karşısına geçtiği sırada otomobilin çarpması, Doruk Erdoğan'ın araç altında kalması ve kız kardeşinin yola savrulması yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Alanya Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (20)

Erkin Jumayev:

Araba şöförü suçlu,okadar görmezden gelemez

91
3
yanıtYanıtla
ihan C:

Kuzumm , adimini geri atti kardesi gidince onla gitti , Rabbim sabir versin cok kotuu

71
0
yanıtYanıtla
Hasan Kara:

Belki olacağı vardı ancak araç durabilirdi çarptıktan sonra 3-4 metre devam etti. Allah rahmet eylesin.

43
5
yanıtYanıtla
Ramazan Yakar:

insan carpinca panikler ne oldu diyene kadar anca durur senin yorumda tam bir bos yine kendine gore yazip gecmisin veya isine geldigi gibi bi oturup tartip yorum yazsaniz daha farkli sonuclar dogar

yanıt7
yanıt28
Volkan ÖZGÜN:

Sayın Ramazan YAKAR: Sürücünün yaşlı bir kadın olduğunu ve ilk frenden sonra durabileceği halde freni bırakarak aracın devam etmesine sebep olduğunu ve tam bu anda çocuğu aracın altına aldığını fark edecek kadar dikkatli izlemişsinizdir umarım.

yanıt20
yanıt1
Slappingnoob:

yaya yolun kenarindayken yavaslamali araba bunu ogrenmeliler. ve o cocuklarin o yasta ailesi olmadan okula gidip gelmesi tam bir sacmalik

33
1
yanıtYanıtla
Serdar Ozdemir:

kaza olan yer çok tehlikeli bir yer zaten üst geçit yok bisey yok ama araç durabilirdi . insanlar sürücüler çok dikkatsiz ve çok fazla rahat .

27
0
yanıtYanıtla
Emin Görmecikli:

o araç firene bassa o surate 2 m de durur 40 km sürat var

21
2
yanıtYanıtla
Huso Musu:

yola bakmıyor o kesin telefonla ugrasıyor .frene bile basmıyor

yanıt10
yanıt0
Mustafa Yörükoglu:

Kardeşini durdurmaya çaliştı ama ne fayda kendisingitti yavrucak.Adam gibi alt geçit üst geçit yapilmalı.Bu acı diner miş şimdi?

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title