Haberler

Fethiye'deki İşyerinden Hırsızlık

Fethiye ilçesinde girdikleri işyerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen ve daha önce serbest bırakılan şüphelilerden biri, tekrar gözaltına alındı.

Fethiye ilçesinde girdikleri işyerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen ve daha önce serbest bırakılan şüphelilerden biri, tekrar gözaltına alındı.

Fethiye- Muğla karayolundaki bir otomobil plazasından hırsızlık yapıldığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, plazanın güvenlik kameralarından yüzleri maskeli 3 kişinin plazadaki kasayı soyduğunu tespit etti.

Ekipler, kasa soygununu gerçekleştirdikleri iddiasıyla İsmail Y, Serdar E. ve Murat K'nin yakalanması için çalışma yürüttü.

Kocaeli'de çaldıkları 370 bin lira değerinde 92 parça ziynet eşyası ve 7 adet cep telefonu ile yakalanan zanlılar, Fethiye'ye getirildi.

Fethiye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan zanlılar, denetimli serbestlik şartı cezası ile serbest bırakıldı.

- Yeniden yakalama kararı çıkarıldı

Söz konusu olayla ilgili soruşturma kapsamında yeni delillere ulaşılması üzerine zanlılar hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Polis, tarafından yakalanan Serdar E, çıkarıldığı mahkemece "hırsızlık yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. Ekipler, diğer 2 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, güvenlik kamerası görüntülerinde zanlıların rahat hareketleri dikkati çekiyor.

Kaynak: AA / Yerel

Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title