Haberler

Fenerbahçe'ye, "Efsanelerden" Tur Tavsiyesi

Serdal Kalaycı - UEFA Avrupa Ligi 2.tur rövanşında Belarus'un BATE Borisov takımıyla yarın önemli bir maça çıkacak Fenerbahçeli futbolculara, kulübün eski futbolcuları önemli tavsiyelerde bulundu.

Serdal Kalaycı - UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Belarus'un BATE Borisov takımıyla yarın önemli bir maça çıkacak Fenerbahçeli futbolculara, kulübün eski futbolcuları önemli tavsiyelerde bulundu.

AA muhabirinin, "Sarı-lacivertli ekibin ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı mücadelenin Kadıköy'deki rövanşıyla' ilgili sorusunu Ogün Altıparmak, İsmail Kurt ve Yavuz Şimşek cevaplandırdı.

Son 16 takım arasına kalmanın yolunun deplasmanda ortaya konulan özverinin devam etmesinden geçtiğini vurgulayan Altıparmak, "Fenerbahçe 86 dakika 10 kişi oynamasına rağmen deplasmanda çok güzel ve akıllı bir sistemle mücadele etti. Saha markajını çok iyi tatbik ettiler. Fenerbahçe'nin burada seyircisiz oynayacağı maçta eğer futbolcular aynı özveriyle oynarsa, bu turu geçeceklerine inanıyorum" dedi.

Ogün Altıparmak, Fenerbahçe'ye sürekli yapılan eleştirilerin yanlış olduğunu ifade ederek, takımın 3 kulvarda mücadele ettiğini söyledi.Altıparmak, "Üç cephede savaşmak kolay değil. Bundan sonra en güzel motivasyonu seyirci sağlayacak. Bunu anladılar ve deplasmanda bile destek olmaya başladılar. Bu önemli bir unsur. Bir an evvel Fenerbahçe seyircisinin, sadece Fenerbahçe seyircisinin değil bütün takımların seyircisinin, artık birbirleriyle didişmeyi bırakıp Türk futbolu için çalışmaları lazım. Takımda düzelme var, inşallah bu şekilde devam eder" diye konuştu.

-İsmail Kurt

İsmail Kurt da seyircisiz oynanacak yarınki mücadelede futbolculardan tribünlerde taraftar varmış gibi hissetmelerini istedi.

Belarus ekibi karşısında deplasmanda ilk dakikalarda eksik kalınmasına rağmen alınan 0-0'lık sonucun takımın motivasyonunu ve mücadele gücünü artıracağına işaret eden Kurt, "Yaşanan bu durum sahadaki diğer futbolcuların daha üst seviyede oynamalarını sağlar. Orada eksik bir kadroyla güzel bir başarı kazandılar. Gereken ruhu yakaladılar. Yarınki maçta tur atlayacaklarına inanıyorum. Tribünlerde seyirci varmış gibi hissetmeleri gerekir. Öyle hissedeceklerine de inanıyorum. Fenerbahçe seyircisi bizim zamanımızda da dünyanın en iyi seyircisiydi, şimdi de aynı" dedi.

-Yavuz Şimşek

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın unutulmaz kalecilerinden Yavuz Şimşek de BATE Borisov takımının sarı-lacivertli ekip karşısında daha çok geride oynayıp kontratakla gol arayacağını düşündüğünü belirtti.

Fenerbahçe'nin bu sezon istikrarlı bir performans ortaya koyamamasının yarınki maç öncesi kendisinde endişe yarattığını ifade eden Şimşek, "BATE takımı agresif, çok koşan, kontratağa müsait bir takım. Tahmin ediyorum ki burada beraberliğe yatıp, kontrataktan bir gol sıkıştırmaya çalışacaklar. Bunları ciddiye almak lazım. Bu takım boş bir takım değil. Oradaki görüntüleri kimseyi aldatmasın. Seyirci desteği yok. Bu durum motivasyon açısından futbolcuları etkiler. Zor maç" diye konuştu.

Şimşek, kaleci Volkan Demirel'in son dönemde düşen performansıyla ilgili de,

"Futbolda hiçbir zaman insan ne hep zirvede, ne de hep altta kalır. Önemli olan futbolcunun düşüşlerden, girdaplardan kendisini çabuk kurtarmasıdır. Tahmin ediyorum bu dönemde, yaşadığı omuz sakatlığı ve antrenman yapamaması performans düşüşünde etkili oldu. Metabolizma olarak kilo almaya müsait. Volkan şu anda istediğimiz gibi değil, ama kötü zamanında da onu kabullenmemiz lazım" dedi.

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Serdal Kalaycı Fenerbahçe Belarus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title