Haberler

Fenerbahçe Dünyaca Ünlü Yıldız Van Persie ile Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Nani transferinin ardından bir başka dünya yıldızı Robin van Perie ile de anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Nani transferinden sonra Robin van Persie ile de anlaştı. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

7 İSİM GELDİ 8. YOLDA

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe şu ana kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Fabiano, Abdoulaye Ba'ya imza attırdı. Josef de Souza'yı imza için İstanbul'a getiren Sarı lacivertliler, Portekizli yıldız Nani'ye de bugün Şükrü Saracoğlu'nda görkemli bir törenle imza attırarak gövde gösterisi yaptı.

İMZAYA GELİYOR

Transfere müthiş bir nokta koymak isteyen sarı lacivertliler uzun süredir anlaşmaya çalıştıkları Manchester United'in yıldızı Robin van Persie ile de anlaştılar. Hollandalı golcünün önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Luis Nani İstanbul Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (101)

61 ts 61:

fifa duruma el koyacak şikeden küme düşeceksiniz o transferler elinizde patlayacak kupamız müzemize gelecek

7
54
yanıtYanıtla
aslannn:

welcome to van Persie. . . . . EZİKBAHÇEEEEEE

7
41
yanıtYanıtla
gunay gunay:

bir galatasarayli olarak yildizlari turkiye ye getiren fenerbahceyi tebrik ederim..

43
1
yanıtYanıtla
ASENABÖRTE:

fenerbahçe transfer için harcar, Galatasaray şampiyon olur . :)

9
27
yanıtYanıtla
45Mobil-IOS:

Sabriylemi şampiyon olacaksınız : )))

32
3
yanıtYanıtla
doğu:

Bir gs li olarak fb yi gerçekten tebrik ediyorum hem gs hemde fb yaptıkları kaliteli transferlerle lig heyecanını dahada arttırdılar umarım ülke futbolu adına hayırlı olur. Bu arada antalya sporun eto transferini de unutmayalım

34
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

galatasaraylı olarak utanç duyuyorum en kıza zamanda 6syi bırakıp feneri tutacam :)

24
10
yanıtYanıtla
HAS FENERLİ:

MASALLAH BURDA YORUM YAPANLARIN HEPSI GS LYIM DIYENLERDE FENERLI CIKTI. NE GS MIS BIRANLIK BILE ADAMI GS LI YAPIYOR. BENDE FENERLIYIM AMA GALATASARAY RUTBESINI TAKTI SELAM DURUCAZ KARSILARINDA. HERKEZ RUTBESINI BILECEK BIR FENERLI OLARAK SOYLUYORUM.

13
21
yanıtYanıtla
xxxx:

kendi takimlarinda alamadiklari parayi Turk takimlarindan misli misli aliyorlar..enayi cok nasilsa..hadi len kosun hava alanina..Hacidan babaniz gelse karsilamaya gitmezsiniz..

19
8
yanıtYanıtla
Mirzaoğlu Mobil-IOS:

Şampiyonlar ligi kupası Fenerbahçe'nin

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title