Haberler

Fenerbahçe'de Volkan'la Emenike Kavga Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Emmanuel Emenike'nin ciddiyetsiz tavırlarına kızdı, idman sonrası tartışma çıktı.

Eskişehirspor karşısında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan ve yaşanan puan kaybının ardından morallerin dip yaptığı Fenerbahçe'nin dünkü çalışması sonrası Volkan Demirel ile Emenike arasında gerginlik yaşandı.

VOLKAN: BİRAZ CİDDİ OLALIM BEYLER

Milliyet gazetesinin haberine göre; idman bitiminde soyunma odasında Emenike'nin neşeli ve ciddiyetsiz tavırları takım kaptanlarından Volkan Demirel'in tepkisini çekti. Kritik haftalara girilirken liderliği kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan başarılı file bekçisi, Nijeryalı oyuncunun bu davranışlarından rahatsız oldu. "Biraz ciddi olalım beyler" diyerek tepkisini yüksek sesle dile getiren Volkan'a Emenike'den karşılık geldi.

EMENIKE: BU LAFI BANA MI SÖYLÜYORSUN?

Nijeryalı oyuncu, "Bu lafı bana mı söylüyorsun?" cevabını verince ortam iyice alevlendi. Volkan da bunun üzerine "Evet hem sana, hem de buradaki herkese söylüyorum" diyerek takım arkadaşının sorusunu sert bir şekilde yanıtladı.

TAKIM ARKADAŞLARI ARAYA GİRDİ

Bunun üzerine iki futbolcu arasında tartışma büyüdü, söylemler sertleşti. Diğer takım arkadaşlarının araya girmesiyle yaşanan sözlü kavga sona erdi.

EMRE'YLE DE KAVGA ETMİŞTİ

Emmanuel Emenike buna benzer tavrı birinci kaptan Emre Belözoğlu ile de yaşamıştı. Ligin ilk yarısında ikili saha içinde tartışmıştı. Ardından Emre Belözoğlu, Emenike ile gerginliği bitirmek istese de Nijeryalı futbolcunun daha da tepkisini çekmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Volkan Demirel Eskişehirspor Fenerbahçe Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (69)

GALATASARAYmobilWeb@haberler.com:

KAVGA ŞİKE IRKÇILIK BÜTÜN NALET PİSLİKLERFENERBAHÇE....ALAYINIZA GALATASARAY LİDER GALATASARAY

34
24
yanıtYanıtla
CAN:

VOLKAN HAKLI KARDEŞİM O KADAR PARA ALIYON BİR VARLIK GÖSTERİMİYOSUN SENİN TAVIR YAPMAYA HAKKIN VAR MI YA SEN KİMSİN EMENİKEE TAKIMA ŞU 11 HAFTADAN BERİ DOĞRU DÜRÜST KATKIN YOK KENDİNİ TOPARLA YAAA

19
23
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.com:

Zavalli fenevin hali hic düzelmeyecek,bunlar SIKENIN CEZASI

18
14
yanıtYanıtla
davut:

emre, volkan fenerbahçeyi rezil ettiler. . . takımı bunlar kuruyor, hoca hikaye. . .

22
10
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Nerde ne kadar karektersiz topçu varsa feneğ ve cincondatoplanmışlar

17
14
yanıtYanıtla
SerdarMobil-IOS:

Volkan + Emre fb'yi rezil eden kisiler olma huylarindan hic vazgecmeyecek gibiler.. Aziz bey de bunlarin cete reisi iste.. Fb'yi babalarinin mali haline getirdiler

26
4
yanıtYanıtla
adanalı:

bu emenike denen zatı hemen sınır dışı edelim adama bak ülkemizde ekmek yiyor bir de millete efelik yapıyor sokmayacaksın böyle insanları millete kötü örnek oluyorlar ahlaklı sporcular gelsin ismail kartalda şu takımı bir korkak oynatmasa geri pas geri pas yakışmıyor fener bahçemize acilen takım kendine çek düzen vermesi gerekir diye düşünüyorum.

9
16
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.com:

Sazanlar atlamış yine uydurma habere her zaman her yerde en büyük FENER

7
17
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

Volkan ve emre varsa orda kavga eksik olmaz. Onların heryeri futbolcu olsa nolur ki.

17
7
yanıtYanıtla
gazikentliMobil-ANDROID:

Adam olunda futbolunuzu oynayın bu takımı şampiyon yapın.Sahada futbolla konuşun.

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title