Haberler

FB TV Spikeri: Buraya Kadarmış, Şansımız Yok Denecek Kadar Az

Güncelleme:

Fenerbahçe TV spikeri Yasir Kaya, Başakşehir maçından sonra programın açılışını "Buraya kadarmış. Şansımız var ancak umut yok denecek kadar az." şeklinde yaptı.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybedip, şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken, FB TV'de maç sonunda büyük bir üzüntü hakimdi.

"MUCİZE DENİLECEK DURUMA GELDİK"

FB TV'de maçın ardından yayınlanan programın açılışını yapan spiker Yasir Kaya, ''Buraya kadarmış... Matematiksel olarak şansımız var ama futbolun gerçeklerini bilenler için böyle bir umut yok denecek kadar az'' derken, yorumculardan Kemalettin Şentürk ise, ''Mucize denilecek bir duruma geldik. Üzgünüz. Çok iyi oynamadık. Çok iyi mücadele ettik'' diye konuştu.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Emre:

Halen şans dan falan bahsediyor :)) gidin süper loto oynayın daha çok şansınız var. . .

8
2
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİ:

SAHA DA KENDİNİ YIRTAN, BİR ORAYA BİR BURAYA KOŞAN, İKİ TANE NEFİS ŞUT ÇEKSE DE KALECİDE KALAN VOLKAN ŞEN''Dİ. . . GERİSİ SAHA DA GEZİNDİ DURDU. . . FENERBAHÇE BÖYLE BİR OYUNLA ŞAMPİYON OLACAKSA HİÇ OLMASIN DAHA İYİ. . BEŞİKTAŞ''I DA TEBRİK EDİYORUM ŞAMPİYON OLDUKLARI İÇİN.

6
1
yanıtYanıtla
ALPER:

Bir beşiktaşlı olarak Fenerbahçe yi de Galatasaray ı da kutluyorum sonuçta spor biz de üzülebilirdik fenerbahçe üzüldü fazla abartmamak rakibi küçültmemek ten yanayım bu ligin tadı gs fnr yada bjk olmadan çıkmaz hepsi büyük takımlar büyük camialar hepsi her yıl şampiyonluğun favorisi spor kardeşlik, güzellik, birlik demek nice birlikte yıllar diliyorum gs fb ve bjk ye. yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar

2
1
yanıtYanıtla
MehemeMobil-IOS:

Adami kesin kovmuslardir bile

0
0
yanıtYanıtla
dost:

yok birde sanpiyon olacagiz dede rezil ol oynanan futbola sanpiyon olacagini sanan fb liler daha cok beklersiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title