Haberler

Fatma Şahin çağrısına ilk destek Karakan'dan

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Sahın'in ''Şimdi Gaziantep'e Gelme Zamanı '' çağrısına Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan'dan büyük destek geldi.

"Türkiye şampiyonası için Gaziantep'e 500 sporcuyla geliyoruz"

Başkan Karakan "Federasyonumuzun önemli organizasyonlarından birini Gaziantep'e vererek, Ülkemizin değişik şehirlerinden 500 ün Gazi şehre geleceğiz.

KARAKAN yaptığı yazılı açıklamada; "Nasıl ki Türkiye, dünyada çok önemli bir stratejik konuma sahipse, Gaziantep'te Türkiye'nin en stratejik konumuna sahip bir şehridir. Nasıl ki Dünyadaki bazı şer odakları, güzel ülkemizi hedef haline koyup yıpratma gayretine girmişse, gerek Türkiye'de konuşlanmış, gerek ise sınır komşumuz ülkelerdeki şer gurupları da aynı çabayı Gaziantep için harcamaktadırlar. Gaziantep insanı, tarihi boyunca ve hiç bir surette din, dil, ırk, mezhep, meşrep ve renk ayrımı yapmamıştır. Herkesi asli hemşerisi gibi görmüş ve bağrına basmıştır. Tarihi, kültürü, kahramanlıkları ile dolu Anadolu'nun güzel şehri Gaziantep, sanayisi ve ticaretiyle ülkesine karşı vazifesini ziyadesiyle yapmış ve yapmaya devam etmektedir "dedi.

Gaziantep'e 500 sporcuyla geliyoruz, milli takım seçmelerini yapacağız

Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan düzenlenecek olan şampiyonaya 500 sporcuyla katılım sağlayacaklarını da vurgulayarak "Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Hanımefendinin çağrısını son derece önemli ve anlamlı bularak, yönetici arkadaşlarımızla da istişare edip Federasyonumuzun önemli organizasyonlarından birini Gaziantep'e vererek, Ülkemizin değişik şehirlerinden 500 ün üzerinde katılımcının Gazi şehre gelmesini sağlayacağız. Bu katılımcılar, Gaziantep'in güzelliklerini görecek, güzel insanlarını tanıyacak, tatlı hatıralarla memleketlerine dönecekler ve tekrar bu güzel şehre gelmenin özlemini duyacaklardır. Diğer taraftan bu şampiyona Gaziantep içinde önemli bir sinerji oluşturacak üç dört gün boyunca sporcularımızın faaliyetleri sadece müsabakalarla sınırlı kalmayacak, aynı zamanda kentin muhtelif yerlerinde Gaziantep'i tanımak için geziler düzenleyecektir. Elbette kentin ekonomisine de küçükte olsa katkı sağlayacaklardır. Söz konusu organizasyona Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in destek vereceğine inanıyor ve Spor Bakanlığımız adına bu organizasyona ev sahipliği yapacak olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş DEMİR'e teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadık Karakan Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title