Haberler

Fatih Portakal'ı Sinirlendiren PKK Mesajı

Güncelleme:

Fatih Portakal canlı yayında kendisini PKK'lı olmakla suçlayan seyirciye, "Bak kardeş. Ben çiğ yemedim ki başım ağrısın" diyerek tepki gösterdi.

FOX Haber anchormani Fatih Portakal canlı yayındaki bir izleyici mailine sert tepki gösterdi. Portakal maildeki "Daha düne kadar PKK'ya helal olsun diyen sen. Şimdi üzülen sen. Sen ne biçim bir insansın?" ifadelerine yanıt verirken "Bak kardeş. Ben çiğ yemedim ki başım ağrısın. Benim ne olduğumu ben kendim çok iyi biliyorum." dedi.

NE DEMİŞTİ

Fatih Portakal geçtiğimiz haftalarda canlı yayında Irak'taki Türkmenlerin Peşmerge, ABD, PKK ve Irak ordusu tarafından IŞİD katliamlarından kurtarıldığını söylemiş "Teşekkürü hak ediyorlar" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Portakal Irak Medya Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (171)

işit bunları:

pkk kendi menfaati için değil Türkmenler için mi savaştı. gerizekalı adam elinden gelse Türkmenleri bir kaşık suda boğacaklar. okadar insanlar dı da arkadan vurup niye kaçıyorlar. haberci olmuşsun ama adam olamamışsın

112
23
yanıtYanıtla
atsız:

yazıklar olsun pkk da kahraman yaptınız ya. Uygur Türklerinin kanını emiyor vampir çin hergün. mesele Türkmenler değil mesele bu vatana ihanet şekli kimi elinde molotofla yapıyor bunu kimi sözle. . .

111
17
yanıtYanıtla
HAKAN:

PKK ASKERLERİMİZİ VURDU AMA DİĞE YANDANDA TÜRKMENLERİ KORUDU. IŞİD İSE HEM TÜRKMENLERİ VURUYOR HEMDE ASKERİMİZLE ÇATIŞABİLİR. TEHTİD EDİYOR. HANGİ TARAFTA OLMAK LAZIM?

29
84
yanıtYanıtla
0047Team:

IŞİD''in Kürtler''i katletmesine sevinen, hatta bayram yapacak kadar çıldıran ''Kardeşlerimiz '' var. Hatta sayıları epey fazla. Bu kadar uzaklaşmışız birbirimizden duygularda, yaşamlarda ama en önemlisi dost ve kardeş eli uzatmalarda. Birileri bizi hiç bir zaman sevmedi, anlamadı, kardeş olamadı;olmaya niyetleri bile olmadı. Siz kimden, neyi bekliyorsunuz?Not: İyiler de var, ama sayıları çok az. Bence biz yine de iyi ama anlayışlı ve bilinçli olalım.

40
62
yanıtYanıtla
bye:

rahat ol orada Kürt kalmadı sivil yok geriye kalan ülkemize kan kusturan onursuz pkklılar ise rahatlıkla cehenneme gidebilirler çoğu gitti azı kaldı

yanıt0
yanıt0
korhan:

fatih portakal bukadar kendini öne atma arada patronlarını uyar sen orda bir maşasın bunuda unutma

79
20
yanıtYanıtla
portakal:

fatih portakal orda kal döndükçe dönüyon bırak bu işleri

80
16
yanıtYanıtla
korhan:

portakal bkadar sivirilmez burası turkıya sen orda maşa oldugunu unuttun galıba

70
25
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

YALAN RÜZGARI ve GERÇEKLER 1-Kobanide tüm siviller türkiyeye geldi çok az sivil var onlarda savaşıyor 2-Pkk nın türkmenleri koruduğu tamamen safsatadır. 3-Esad pkk=pyd ile anlaşıp suriye topraklarının bir kısmını pkk ya vermiş karşılığında da özgür suriye ordusunu defalarca arkasından vurmuştur yani koyun can derdinde bunlar toprak derdinde. . . halbuki türkiye defalarca pkk=pyd yi esadın yanında yer almaması için uyardı 4-savcı sayan:İran suriye ırak peşmerge deki hiçbir kürt niye kobani için savaşmıyorsun diye o ülkeyi yakmaya yıkmaya kalkmamıştır. . . 5-Suriye kürtlere kimlik bile vermezken. . . insan yerine koymazken bile hiçbir kürt esada karşı ayaklanmamıştır terör eylemleri yapmamıştır amaç başkadır. 6-K. kılıçdaroğlu esad 250. 000 insanı öldürmesini görmez iken ışıd kobaniye girince pkk nın derdine düşüp yeni tezkereden bahsetmiştir. .

75
20
yanıtYanıtla
MAZLUM:

HASTIR ULAN YAWSAK KABULLENEMIYORSUNUZ ISTE SIZ ORADAKI KATLIAMLARI SINIRDAN SEYREDERKEN KILINIZI KIPIRDATMAZKEN KÜRTLER IRK AYIRIMI YAPMADAN TÜM BÖLGE HALKINI SAVUNMUSTUR CEPHEDE CANINI FEDA EDEREK.

yanıt0
yanıt0
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title