Haberler

Facianın Eşiğinden Dönülmüş

Eğer Amaçlarına Ulaşsalardı Bugün Dünya Çok Farklı Şeyler Konuşuyor Olacaktı.

Tiran polisi son düzenlediği basın toplantısında dün düzenlenen mitingin sonunda Başbakanlık binasının önünde bırakılmış aracın içine gizlenmiş 20 kilo dinamit bulunduğunu açıkladı. Olayın ortaya çıkmasından kısa bir süre önce dinamite bağlı fitil sisteminin devreye girdiği ancak fitildeki arıza nedeniyle dinamitin patlamadığı açıklandı. Tiran Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, bombanın patlaması halinde büyük bir facia yaşanabileceği, olayın ucuz atlatıldığı ve Arnavutluğun dört yanında bu aracın sahibinin arandığı açıklandı.

Bu açıklamanın ardından Sosyalist Partisi lideri Edi Rama, dinamit dolu aracı başbakanlık kapısına getiren kişinin kendi partisinin üyelerinden birinin olmadığını, Sosyalist Partisi'nin böyle bir katliam için eylem düzenlemediğini ve bütün bu olanların hükümetin bir senaryosu olabileceğinden şüphe ettiğini belirtti.

Başbakan Salih Berişa ise, bu olayı ancak terörist eylemcilerin düzenleyebileceğini, katliamın yaşanmamasından dolayı mutlu olduğunu ve olayın faillerinin en kısa sürede yakalanacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title