Haberler

Evi Yanan Aileye Komşuları Sahip Çıktı

Zonguldak'ta, Eve Döndüklerinde Tek Katlı Evlerinin Çıkan Yangında Kül Olduğunu Gören 42 Yaşındaki Kadın Ve Eşi İşsiz 50 Yaşındaki Celal Köroğlu, Gözyaşlarına Boğuldu.

Zonguldak'ta, hastanede yatan bir yakınlarını ziyaretten dönüşte tek katlı evlerinin çıkan yangında kül olduğunu gören 42 yaşındaki Kadın ve eşi işsiz 50 yaşındaki Celal Köroğlu, gözyaşlarına boğuldu. Köroğlu ailesi, mahalleli tarafından bir komşularının boş evine yerleştirildi.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Kırat Mahallesi'nde oturan Köroğlu ailesinin tek katlı gecekondu evinde çıktı. Kadın ve Celal Köroğlu çifti, çocukları 20 yaşındaki Hüseyin ve 15 yaşındaki Volkan Köroğlu'nu da alarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan bir yakınlarını ziyarete gitti. Bu sırada evde yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangını gören komşuları itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. İçerideki 3 mutfak ve 1 piknik tüpünün patlamaması yangının büyümesini önledi. Ancak ev, içindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı.

YANAN EVE GÖZYAŞI

Komşularının haber vermesiyle hastaneden dönen Köroğlu ailesi, evlerinin yandığını görünce gözyaşlarına boğuldu. İtfaiyenin soğutma çalışması yaptığı evin önünde kendilerini yere atarak ağlayan Kadın Köroğlu ve Celal Köroğlu'nu komşuları teselli etmeye çalıştı. Kırat Mahallesi Muhtarı Mustafa Demir, ağlayan Celal Köroğlu'nu teselli ederken, mahalleliyle birlikte kendilerine ev yapacakları sözünü verdi.

KOMŞUSU EVİNİ AÇTI

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, mahalleli evi yanan Köroğlu ailesine sahip çıktı. Muhtar Mustafa Demir, yanan evin yanındaki boş evin Bursa'da oturan sahibi Yılmaz Kırat'a telefonla ulaşıp durumu anlattı. Yılmaz Kırat da evini geçici olarak aileye verdi. Mahalle sakinleri, anahtar bulunmaması nedeniyle ev sahibinden izin alınarak kapıyı tornavida ile açıp içeriye girdi. Hep birlikte kısa sürede evi temizleyen mahalleli, kullanmadıkları eşyalarını da Köroğlu ailesinin geçici olarak kullanacağı yeni evine getirerek yerleştirdi. Evlerinin yanmasıyla büyük acı yaşayan aile, kısa sürede başlarını sokacak yeni bir eve sahip olmalarını sağlayan komşularına teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title