Haberler

Esob'dan Yeni Proje, 5 Bin Esnaf Eğitilecek

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, esnaf ve sanatkârların uyum yeteneğinin artırılması için proje hazırladı.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnaf ve sanatkarların uyum yeteneğinin artırılması için proje hazırladı. Avrupa Birliği (AB) destekli çalışmada kapsamında 5 bin esnaf ve sanatkarın eğitime tabi tutulması hedefleniyor.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanlar Kurulu toplantısını düzenledi. 41 meslek odası başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan ESOB Başkanı Rasim Fırat, Türkiye'yi kaosa sürüklemek için Ankara'da düzenlenen insanlık dışı saldırıyı kınadı. Saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Fırat, "Birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırılar hiçbir şekilde karşılık bulmayacaktır" dedi. Daha sonra ESOB'un faaliyetlerinden bahseden Başkan Fırat, Avrupa Birliği desteğiyle esnaf ve sanatkarlara yönelik uyum yeteneğinin artırılması projesi hazırladıklarını açıkladı. Ocak ayından itibaren Erzurum'da 5 bin esnafa uyum yeteneğinin artırılması için mesleki eğitimler vereceklerini kaydeden Başkan Fırat, projenin Türkiye'de sadece 8 ilde hayata geçeceğini dile getirdi. Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Fırat, "Eğitim herkese lazım. Bunun yaşı ve sınırı yok. Hangi yaşta olursak olalım mesleğimizle ilgili bu tarz eğitimlere katılmamız çok önemli. Biz de bu anlamda hazırladığımız proje ile esnaf ve sanatkarlarımıza önemli bir katkı sağlayacağız. Proje ile ilgili alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. 80 kişiyi aynı eğitim verebilmek için üç sınıf hazırladık. Bilgisayar eğitimi de vereceğiz. Tüm ekipman ve sınıflar esnaflarımızı bekliyor durumda. Ocak ayından itibaren isteyen tüm esnaf ve sanatkarımız bu eğitimlere katılabilecekler" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title