Haberler

Esnafa, Kosgeb Kredi Faiz Desteği Müjdesi

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Nihat Sözütek, KOSGEB’in imalatçı KOBİ’lere vereceği “2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği” için başvuruların başladığını bildirdi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Nihat Sözütek, KOSGEB'in imalatçı KOBİ'lere vereceği "2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği" için başvuruların başladığını bildirdi. Sözütek, destekten yararlanacak esnaf ve sanatkarların, KOSGEB veri tabanına mutlaka kayıt yaptırmalarını, varsa kayıtlarını güncellemeleri gerektiğini duyurdu.

İmalat sanayinde faaliyet gösteren, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve KOBİ Beyannamesi onaylı işletmelerin söz konusu kredi için 19 Eylül 2016'dan itibaren başvurmaya başladıklarına dikkat çeken Başkan Sözütek, program kapsamında sıfır faizli olarak uygulanacak kredi üst limitinin 300 bin TL olacağını ve kredi faizinin tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağını ifade etti.

Kredinin, ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ayda ödeneceğini, KOSGEB'in kredi programı çerçevesinde protokol yaptığı 8 banka olduğunu belirten Sözütek, ilgili bankaların kredi ana parasını, KOSGEB'in ise faiz kısmını karşılayacağını söyledi.

2016 yılı makine teçhizat kredi faiz desteği için internet üzerinden 'kredi.kosgeb.gov.tr' adresi kullanılarak başvuru yapılması gerektiğini vurgulayan Sözütek, "KOSGEB tarafından sağlanan kredi faiz desteğinden esnaf ve sanatkarlarımızın daha fazla yararlanabilmeleri açısından, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayanların süratle işlemlerini tamamlayarak kayıtlarını yaptırmalıdır. KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı olanların da KOBİ Beyanname bilgilerini güncellemeleri, KOSGEB desteklerine erişim konusunda iş ve işlemlerinin verimliliği ve etkinliğini artıracaktır. Birliğimiz, Bilgi İşlem Merkezi bünyesinde KOSGEB Veri Tabanına Kayıt ve KOBİ Beyannamesi Güncelleme işlemleri yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için esnaf - sanatkarlarımız 0322 365 1010 - 13 numaralı telefonlardan birliğimizi arayabilirler ya da genel sekreterliğimiz ile irtibata geçebilirler. Esnaf ve sanatkarlarımızın bu destekten azami derecede yararlanması için, Adana ESOB olarak başvuruda bulunanlara her türlü desteği sağlamaya hazırız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eylül Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title