Haberler

Eskişehirspor Asbaşkanı Hoşcan: 'Bir Karar Verdik, Rıza Çalımbay ve Ekibiyle Yollarımızı Ayırdık'

Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor Yönetim Kurulunun Bir Karar Verdiğini, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Ekibiyle Yolları Ayırdıklarını Söyledi

Eskişehir spor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, Eskişehir spor yönetim kurulunun bir karar verdiğini, teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibiyle yolları ayırdıklarını söyledi.

Hoşcan, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçiren Gaziantep spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın sağlık durumunun spor camiasını üzdüğünü belirterek, sporun, insanların sağlığını da etkilediğini kaydetti.

Eskişehirspor camiasının yoğun günler geçirdiğini ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

'Bu sezon çok güzel bir kadro yaptık ve iyi futbolcuları transfer ettik. Bir hedef koyduk, ancak lige iyi başlayamadık. İsteğimiz sonuçları alamadık. Futbol skora endekslidir. Gaziantepspor maçının ardından acil bir toplantı yaptık. Aldığımız bir kararın ardından Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve kulüp yöneticisi Mustafa Akören ile birlikte saat 16.30'da İstanbul'a hareket ettik. Süper Lig'e çıktığımız günden bu yana beraber hareket ettiğimiz Rıza Çalımbay liderliğindeki teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz. Dün akşam hocamızla bazı konuları detayıyla görüştük. Bir karar verdik, Rıza Çalımbay ve ekibiyle yollarımızı ayırdık. Rıza hocayla yolumuza devam etmeyeceğiz. Rıza hocanın sözleşmesi feshediliyor. Yerli ve yabancı birkaç teknik direktörle görüşüyoruz. Şu an teknik direktör konusunda netleşmiş bir karar yok. Takımımızı Bucaspor maçına altyapı antrenörlerimiz hazırlayacak.'

- 'ÜMİT'İN DURUMUNU YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELİRLEYECEK'-

Hoşcan, bir gazetecinin 'Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasında, kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ın rolü oldu mu' yönündeki sorusunu şöyle yanıtladı:

'Ümit Karan, bizim oyuncumuzdur. Hocanın kadro dışı bıraktığı bir oyuncumuz. Ümit'in takımdaki durumunu yeni teknik direktör belirleyecek. Ümit takımın kaptanı. Ancak, Ümit Karan'ın bazı futbolcuları arayarak iyi oynamamaları yönünde konuşmalar yaptığı konusu söylentidir. Bunu kabul etmiyoruz. Ümit'in böyle oyunlar içinde olması mümkün değil. Böyle olaylar varsa da gereği yapılır.'

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da Esişehirspor'un zamanla olumsuz durumlardan uzaklaşacağını belirterek, Bucaspor maçından iyi sonuç almak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

(DA-TAR-GKH) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title