Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

'Gelecek İçin Geri Dönüşüm Projesi' Konulu Seminer Gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Genel Müdürlüğü, ÇEVKO ve Odunpazarı Belediyesinin destekleriyle düzenlenen 'Gelecek İçin Geri Dönüşüm Projesi' konulu seminer gerçekleştirildi

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, seminer 'Geri Kazanım Projesi'nin uygulandığı bölgelerdeki öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Öğretmenlere, temel ilke ve yasalar çerçevesinde çevrenin korunması, değerlendirilebilir atıklar, geri kazanım konusunda çocukların bilgilendirilmesi ve doğru alışkanlıkların kazandırılması konusunda bilgiler verildi.

- 'İNSAN HAKLARI BELGESELLERİ' SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Tepebaşı Belediyesi ve Anadolu Kültür ve Documentarist işbirliğiyle hazırlanan 'İnsan Hakları Belgeselleri' seyirciyle buluşacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Kültür Merkezi'nde 4-5 Aralık tarihlerinde 10 belgesel ücretsiz olarak gösterilecek. Ayrıca 4 Aralık Cumartesi günü Mutlu Utku'nun konuk olduğu 'Medya ve İnsan Hakları' konulu bir de söyleşi düzenlenecek.

- BAŞKAN SAKALLI GÜNDOĞDU MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sakallı, mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi. Mahallelinin geçmiş Kurban Bayramını kutlayan Sakallı, en kısa zamanda mahalleyi tekrar ziyaret edeceğini bildirdi.

Ziyarete Odunpazarı Belediyesi daire müdürleri de katıldı.

- ODUNPAZARI'NDA Kİ TARİHİ ÇEŞME RESTORE EDİLDİ

Odunpazarı Bölgesinde bulunan tarihi Kaymakam Çeşmesi restore edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Çeşmesi, 'Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi' çalışmaları kapsamında restore edildi ve suyuna kavuştu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 1733 yılında yapılan çeşmenin Dede Mahallesi'nin uzun yıllar su ihtiyacını karşıladığını anımsattı. Sakallı, 'Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi' kapsamında tekrar kullanılır hale getirilen tarihi çeşmenin kent halkının hizmetine sunulduğunu kaydetti.

(SİN-CY-MHD) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title