Haberler

Eskişehir'de Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yı ziyaret etti.

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Avcı, Eskişehir projelerinin son durumu ve yeni projeler üzerinde yapılan değerlendirmeler ışığında, Türk Dünyası Kültür Başkenti projesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eğitim Komisyonu'nda 6 ay süreyle uzatılma kararı alınmasının beklendiğini kaydetti. Avcı, "Böylece Eskişehir için çok önemli bir proje olan ve mevcut stadyum yerine konumlandırılacak meydan projesi hayata geçmiş olacak" dedi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan ise, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan Eskişehir için önceden planlanan projeleri hızla tamamlanması yönünde istekte bulundu. Karacan, "Bu toplantının verimli sonuçları, çok kısa süre sonra meyvelerini verecek. Eskişehirlilere verilecek müjdelerimiz var" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Nabi Avcı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title