Haberler

Eskişehir - Bakan Avcı: AK Parti'yi Bugünkü Noktaya Vefa Getirdi

Bakan Avcı: Ak Parti'yi bugünkü noktaya vefa getirdi Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, "Ak Parti'yi bugünkü noktaya getiren en önemli özelliklerden birisi vefadır.

Bakan Avcı: Ak Parti'yi bugünkü noktaya vefa getirdi

Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, " Ak Parti'yi bugünkü noktaya getiren en önemli özelliklerden birisi vefadır. Bu vefa duygusu kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan şahsında en güzel ifadesini bulmuştur. Uzun yıllar yanında birlikte çalıştığım Erdoğan'ı birkaç sözcükle tanıtmam gerekseydi bu özelliklerin başına vefayı koyardım" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ak Parti İl teşkilatı tarafından Eskişehir Özgüven Tesisleri'nde düzenlenen 'Vefa Yemeği'ne katıldı. Ak Parti eski milletvekilleri, eski il, ilçe başkanları ile seçimlerde aday adayı olanların katıldığı toplantıda konuşan Bakan Nabi Avcı, Ak Parti'yi bugünkü noktaya getiren en önemli özelliklerden bir tanesini vefa olduğunu söyledi. Ak Parti'nin klasik bir parti olmadığını ifade eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı şöyle konuştu: "Ak Parti hareketi diyorum çünkü klasik bir parti değiliz. Farklı dönemlerde farklı isimler altında sürüp giden bir davanın bugünkü adı Ak Parti. Ak Parti'yi bugünkü noktaya getiren en önemli özelliklerden bir tanesi vefadır. Bu vefa duygusu kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan şahsında en güzel ifadesini bulmuştur. Uzun yıllar yanında birlikte çalıştığım Erdoğan'ı birkaç sözcükle tanıtmam gerekseydi bu özelliklerin başına vefayı koyardım. Eğer Ak Parti bugün klasik bir particilik yapmıyorsa ve Ak Parti bugün klasik partilerde görülen hizipleşmeler, fraksiyonlaşmalar, iç çekişmeler yaşanmıyorsa işte bu ahlak sebebiyledir. Kurucu genel başkanımızın bütün teşkilata sirayet eden bu anlayışı sebebiyledir."

DEMİREL, BİR BUÇUK İKİ SENEDE DAĞILIR DEMİŞTİ

Ak Parti'nin iktidara geldiğinde eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bu partinin kısa sürede dağılıp bölüneceği yolunda açıklamalar yaptığını söyleyen Bakan Avcı, "Hiç unutmuyorum. Siz de hatırlayacaksınız. 2002 seçimlerinden sonra Ak Parti büyük bir çoğunlukla iktidara geldiği zaman Türk siyasetinin duayen isimlerinden biri, sayın Süleyman Demirel bu kadar büyük bir meclis grubunu kendisinin bile idare edemeyeceğini söylemişti. 'Bir buçuk-iki sene içerisinde bunlar dağılırlar. Mutlaka bölünürler. Bu kadar meclis grubunu bir arada tutmak her babayiğidin harcı değildir' demişti. Ne oldu? Ak Parti meclis grubu da, teşkilatı da 13 yıldan beri büyük bir dayanışma ve kardeşlik hukuku içerisinde bugünlere kadar geldi. İnşallah aynı ahlak ve vefayla bundan sonra da sürecek" dedi.

Bu kadar büyük bir camiada görev dağılımları yapılırken bazı kırgınların olabileceğini iade eden Bakan Nabi Avcı, "Bu siyasetin tabiatında olan bir şey. Bizde bu tür burukluklar ve kırıklıklar yaşanmamış mıdır? Yaşanmıştır. Ama bunların hiçbiri bir siyasi parçalanma için gerekçe olarak kullanılmamıştır. Herkes haksızlığa uğradığını düşünse bile hak ettiği vazifelerin kendisine verilmediğini düşünse bile bunu büyük bir olgunlukla problem yapmamıştır. Elinden geldiği kadar da vazifeyi yüklenen diğer arkadaşlara destek ve yardımcı olmuştur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir Nabi Avcı Ak Parti Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title