Haberler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, dünyanın en büyük köprülerini, havalimanlarını ve otoyollarını yaptıklarını belirterek, "Ama birileri kalkmış 'Ben gerekirse bunları durdurabilirim' diyor.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, dünyanın en büyük köprülerini, havalimanlarını ve otoyollarını yaptıklarını belirterek, "Ama birileri kalkmış 'Ben gerekirse bunları durdurabilirim' diyor. 1 Kasım seçimlerinde inşallah güçlü bir şekilde, bu vatan, millet, devlet ve ay yıldızlı bayrağımız için bunlara vatandaşlarımız müsaade etmeyecektir" dedi.

Elvan, Tarsus ilçesinde düzenlenen ve Mehteran Takımı'nın eşlik ettiği "barış ve kardeşlik" temalı yürüyüşte, partililerle Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyerek, vatandaşları selamladı.

Buradaki mitingde konuşan Elvan, bugüne kadar Türkiye'nin birliği ve dirliği için çalıştıklarını, bundan sonra da vatandaşların desteğiyle buna devam edeceklerini söyledi.

Elvan, terörle mücadelenin yıllardır devam ettiğini vurgulayarak güvenlik güçlerinin ülkenin güvenliği için son dönemlerde terör örgütlerine karşı büyük mücadeleler verdiğini kaydetti.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini, bu sürecin tüm kesimler için büyük önem taşıdığını ifade eden Elvan, "1 Kasım seçimleri, istiklalimiz, istikbalimiz ve istikrarımız için çok önemli bir seçim" diye konuştu.

AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin dünyanın en büyük projelerini gerçekleştiren konuma geldiğini vurgulayan Elvan, şöyle konuştu:

"Dünyanın en büyük köprülerini, havalimanlarını yapıyoruz, otoyollar yapıyoruz ama birileri kalkmış 'Ben gerekirse bunları durdurabilirim' diyor. 1 Kasım seçimlerinde inşallah güçlü bir şekilde bu vatan, millet, devlet ve ay yıldızlı bayrağımız için bunlara vatandaşlarımız müsaade etmeyecektir. Tarsus kazanırsa Mersin kazanır, Mersin kazanırsa Türkiye kazanır."

Elvan, Tarsus'u ayağa kaldıracaklarını, ilçeye devlet hastanesi ve üniversitenin yanı sıra çok sayıda proje kazandıracaklarını aktardı.

Tarsus'ta toplu açılış töreni

Elvan, Tarsus'taki programı kapsamında Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve AK Parti Mersin Milletvekili Mustafa Muhammet Gültak ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, ilçeye bağlı Beylice Mahallesi'nde düzenlenen, bir firmaya ait Defne Kurutma ve Paketleme Tesisi ile yatırımlar kapsamında üretime başlayan diğer projelerin temsili toplu açılış törenine katıldı.

Burada da bir konuşma yapan Elvan, Türkiye'nin tarımsal üretimde büyük gelişmeler kaydettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu fabrikaların ve tesislerin ortaya çıkması, bugüne kadar çalışana ve üretene verilen desteğin bir göstergesidir. İşte bu gelişmenin sürdürülebilir kılınması, kırsal alanda vatandaşlarımızın kendi tesislerine sahip olmaları, istihdam sağlamaları ve üretime katkıda bulunmaları amacıyla TKDK tarafından önemli destekler veriliyor. Bu destekler çiftçimizi ayağa kaldıracak, çiftçimizin rekabet etmesine imkan sağlayacak olan desteklerdir. Bu gelişme sizlerin çabalarıyla ve azimli çalışmalarınızla daha da ileriye gidecektir."

Vali Çakacak da günümüzde bilişim ve ulaşım sektörünün hızla gelişmesiyle ülkeler arasında son derece sert ve zorlu bir rekabet yaşandığını ifade etti.

Dünyayla rekabet edebilmenin en önemli koşulunun gelişen yeni teknolojileri üretim sürecine dahil edebilmekten geçtiğini anlatan Çakacak, "İnsan yaşamında her zaman önemli bir yere sahip olan tarım ve gıda sektörü, hızlı nüfus artışı, çevre ve insan sağlığının giderek fazla önem kazanması gibi nedenlerle stratejik bir hüviyet kazanmakta ve önemini her geçen gün daha da arttırmaktadır. Bölgesinde ve dünyada gittikçe güçlenen ve söz sahibi ülke konumuna gelen ülkemiz, tarım sektörünün istikrarlı bir gelişim göstermesi noktasında önemli plan, program ve projeler üretmeye devam etmektedir" dedi.

Elvan ve Çakacak, konuşmaların ardından açılışı yapılan tesisi gezdi.

Elvan, Tarsus ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında yemekte muhtarlarla, programının devamında Suphi Öner Öğretmenevi'nde Mersin'de yaşayan Bingöllüler ve turizmcilerle bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Tarsus Mersin Yerel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title