Haberler

Eski Garajlarda İlk Yıkım Yapıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan siteye taşınan "Eski Garajlar" esnafının eski iş yerlerinin yıkımına başlandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan siteye taşınan "Eski Garajlar" esnafının eski iş yerlerinin yıkımına başlandı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açılmaya göre, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Eski Garajlar olarak bilinen ve oto tamirci esnafının yoğun olarak bulunduğu bölgenin kamulaştırılarak yıkımına karar verilmesinin ardından yeni yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesi faaliyete geçti.

Esnafa uygun koşullar ve 10 yıl vade ile verilen yeni iş yerlerine taşınan esnafın eski iş yerlerinin yakımına Şahinbey Belediyesi tarafından başlandı.

Şahinbey Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinden birine taşınan "Eski Garajlar" esnafından Arif Oğuz kendi iş yerinin yıkılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yıllardır dar iş yerleri ve dar sokaklarda esnaflık yaptıklarını belirten Oğuz, "Çalıştığımız ortamlar ne bizim için nede esnafımız için sağlıklı değildi. Bizleri daha modern iş yerlerine kavuşturdu. Burada yaşadığımız trafik sorunu nedeniyle ne müşterilerimize sağlıklı hizmet vere biliyorduk. Nede bizler işlerimizi istediğimiz gibi yapa biliyorduk. Ancak, yeni iş yerlerimiz daha geniş ve daha modern. Trafik sorunu yaşamıyoruz. Müşterilerimiz daha ferah ve modern ortamlarda ağırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüm kapsamında tamamen yıkılacak olan Eski Garajlar bölgesinde yıkılan iş yerleri ve evlerin yerine yenileri yapılarak vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title