Haberler

Esenler Belediye Başkanı Göksu Okul Müdürüleriyle Buluştu

Esenler belediye başkanı m.Tevfik göksu, esenler'deki tüm okul müdürlerinden "geri dönüşüm projesi" konusunda destek istedi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki tüm okul müdürlerinden "Geri dönüşüm projesi" konusunda destek istedi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Esenler Kültür Merkezi Sosyal Tesisi'nde okul müdürleriyle bir araya gelen Göksu, okul müdürlerinin, dolayısıyla okulların kendilerine destek vermeleri halinde ilçede hem ekonomik değişimin sağlanacağını hem de hızlı dönüşüm gerçekleştirileceğihi bildirdi.

Başkan Göksu, geri dönüşüm konusunda çok ciddi hamle yapmak istediklerini dile getirerek, imar ve ıslah çalışmalarında doğa tahribatına dur denilmesi gerektiğini aktardı. Bu projeye en çok destek vermesi gerekenlerin okul müdürlerinin olduğunu ifade eden Göksu, "Okullar, geri dönüşüm projesine destek vermeli. Sizler geri dönüşüm konusunda çocuklarımızı bilgilendirir, bilinçlendirirseniz, bütün Esenler'i değiştirme şansına sahibiz. Geri dönüşüm konusunda Esenler'deki tüm kurum ve kuruluşları harekete geçirmek istiyoruz. Okulların geri dönüşüme destek vermeleriyle hem ekonomik değişim sağlayacağız, hem de Esenler'i hızla değiştirip güzelleştireceğiz" dedi.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali Aydın da ilçe genelindeki tüm okulları geri dönüşüm projesine dahil etmek istediklerini belirterek, "Okullarımızdaki bütün öğrenciler, geri dönüşümü olabilecek atık yağları bidonlarda toplayıp bizlere ulaştıracaklar. Bizler de bu atık yağlardan elde edilecek gelirlerle okullarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

Geri dönüşüm projesinin, son derece önemli olduğuna dikkati çeken Esenler Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan ise geri dönüşüm projesine öğrencilerin sağlayacağı katkıların okullara temizlik malzemesi olarak geri döneceğini ifade etti. Bununla beraber okul aile birliklerinin omuzlarındaki yükün hafifleyeceğini belirten Ercan, "Esenler'de 81 bin 600 öğrencimiz var. Her biri geri dönüşüme destek verirse, bu projeye büyük bir katkı sağlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title