Haberler

Erzurum Tesud'ta Görev Değişimi

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğine atanan emekli Topçu Albay Sabri Topdağı, iki yıldan beri sürdürdüğü Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Temsilcilik görevini emekli Piyade Albay K. Hakan Tuluk’a devretti.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğine atanan emekli Topçu Albay Sabri Topdağı, iki yıldan beri sürdürdüğü Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Temsilcilik görevini emekli Piyade Albay K. Hakan Tuluk'a devretti.

TESUD Erzurum Temsilcisi Sabri Topdağı 1 Nisan 2016'da TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi olarak görevlendirildi. Türkiye Emekli Subaylar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile de Erzurum Temsilciliği görevine K. Hakan Tuluk atandı. TESUD'da düzenlenen devir- teslim töreninde emekli subaylar hazır bulundu.

TESUD'da iki yıldan beri görev yapan Sabri Topdağı görevini eski silah arkadaşı Tuluk'a devrederken, "Bu güne kadar gururla yerine getirmeye çalıştığım temsilcilik görevini, bilgi, beceri ve mesleki deneyimi ile yakından tanıdığım, hatta aynı karargahta ve bir dönem de aynı şubede beraber çalıştığım çok değerli bir silah arkadaşıma teslim etmekten mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. TESUD Temsilcisi olarak görevlendirilen K. Hakan Tuluk'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Emekli Albay K.Hakan Tuluk ise temsilcilik görevinin kendisine verilmesinden onur duyduğunu belirtti. TESUD'a layık olarak görevi yürütmek için çaba harcayacağına işaret eden Tuluk, bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı emekli Albay Sabri Topdağı'ya, devir teslimde hazır bulunan Temsilci Yardımcısı Emekli Tank Albay Ahmet Avcı'ya, emekli Hava Kıdemli Binbaşı Muktedun Fırat'a ve katılımcılara teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title