Haberler

Ertuğrul Sağlam'dan Kanser Hastası Taraftara Ziyaret

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Bursaspor taraftarı olan kanser hastası Adnan İncebay'ı evinde ziyaret etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Bursaspor taraftarı olan kanser hastası Adnan İncebay'ı evinde ziyaret etti. Adnan İncebay'a Bursasporlu futbolcuların imzaladığı formayı takdim eden Sağlam, şifa dileğinde bulundu.

ÇOK MUTLU OLDUM

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Adnan İncebay, "Hastaneden bunaldım 'hocam ben biraz çıkayım dedim. Çünkü müthiş sancılarım oluyor hocam da tamam' dedi. Bundan daha ne güzel olabilir Ertuğrul Sağlam ziyaret etti zaten rahmetli amcamla çok samimi dostlar o yüzden mutluluğum bir kat daha arttı. Bursaspor'u devamlı takip ediyorum. Maçlara elimden geldiğince gidiyorum" dedi.

SAĞLIĞINA KAVUŞACAK

Adnan İncabay'ın tekrardan sağlığına kavuşacağını ifade eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Adnan'ın koyu bir Bursasporlu olduğunu biliyordum.

Çok yakından takip ediyordu. Bir rahatsızlık geçirdi. İnşallah sağlığına tekrar kavuşacak. ve yeniden maçlara davet edeceğiz kendisini. Takımı da yavaş yavaş toparlamaya çalışıyoruz, her geçen gün daha iyi performans ortaya koyuyoruz. Bizi sevenleri daha mutlu edecek hem performansı ve oyun kalitesini ortaya koyacağız, hem de puanlar üst üste koyup daha yukarılara Bursaspor çıkacak. Bizi sevenlerin desteği ve dualarıyla da herkesin özlediği yere Bursaspor çıkacak. Bundan biz çok eminiz. İnşallah güzel günler çok yakında. Bu doğrultuda Adnan'ı da ziyaret ettik. İnşallah o da kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve çok sevdiği takımını desteklemeye gelir" diye konuştu.

DUALARIMIZ MİLLİ TAKIMLA BERABER

Milli takımın önündeki engelleri aşacağını belirten Ertuğrul Sağlam, "Gönlümüz milli takımdan yana, dualarımız onlarla beraber inşallah onlarda cumartesi güzel bir maç çıkartacaklar. İzlanda maçını bayram havasında şöleninde çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklar kendilerine yürekten inanıyorum Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah biz de maça gideceğiz orada olacağız yakından destekleyeceğiz Milli takım büyük engeli aşıp Play off oynama yolunda Avrupa Şampiyonası'na gitme yolunda çok ciddi engeli aşıp hepimizi mutlu edecek" diye konuştu. - İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title