Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesinin Aralık ayı olağan meclis toplantısının yapıldı.

Ergene Belediyesinin aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında hizmet binasında yapılan toplantıda, bir önceki oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen evsel atık tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı.

Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilen evsel katı atık tarifeleri, meskenler için  0,35 kuruş ve iş yerleri için 0,71 kuruş olarak belirlenip, oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Ergene'de madde bağımlılığıyla mücadele semineri

Ergene ilçesinde, madde bağımlılığıyla mücadele konulu seminer düzenlendi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından, Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, madde bağımlığının tehlikeli boyutlara vardığına dikkati çekti.

Madde bağımlılığının sadece madde kullanan kişileri değil ailelerini ve çevrelerini de etkilediğini dile getiren Yüksel, şöyle konuştu:

"Madde bağımlılığı ülke için de önemli kayıplara neden oluyor. Bağımlılığı engellemenin en önemli ayağı ise bilinçlendirme ve eğitimdir. Aynı zamanda bu süreçlerin başarıyla yönetilmesi kişinin, ailesinin ve tedavi ekibinin ortak katılımıyla mümkündür'.'

Seminer sonunda  bilgilendirici broşür ve afişler dağıtıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Yüksel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title