Haberler

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu?

Güncelleme:

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! Bahar 11. bölümde neler oldu? Bahar dizisinin 11. bölümü canlı izleme seçeneği ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde yaşanan olaylar ve gelişmeler merak konusu oldu. Dizi severler, Bahar'ın yeni bölümünde neler yaşandığını merakla bekliyorlar.

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Bahar için araştırmalar artıyor. Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanı halen yayınlanmadı. Bu akşam Bahar dizisi ekranlarda olmayacak. Vatandaşlar ise hal böyle olunca Bahar dizisinin 11. bölümünü izlemek istiyor. BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! Bahar 11. bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar...

BAHAR 11. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bahar'ın 11. bölümünde, Bahar, Timur ve Rengin'le cesurca yüzleşir. Bu büyük karşılaşmadan sonra, yeni bir hayat kurma planları yaparken, kendisini hastanenin gönüllü çalışmasına katılmış olarak bulur. Peran Vakfı Hastanesi'nin tüm ekibi, Şavklı Köyü'nde gönüllü çalışma için yola çıkarlar. Köyde geçirdikleri bir gün, herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur'un Bahar'la barışma isteğiyle başa çıkamayan Rengin'in ise Bahar için farklı planları olduğu ortaya çıkar. Bu gelişmeler, dizinin izleyicilerini büyük bir merak içinde bırakıyor.

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu?

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu?

BAHAR 12. BÖLÜM NEDEN YOK?

Bugünün Salı günü olması sebebiyle izleyiciler, Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanının henüz yayınlanmamış olmasından endişe duyuyorlar. Dizi takipçileri, heyecanla bekledikleri yeni bölümü izlemek için gün sayarken, fragmanın hala yayınlanmamış olması dizinin bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği konusunda şüpheler uyandırıyor.

BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bahar dizisinin çekimlerinin yetişmediği için bu haftaki yeni bölümün yayınlanmayacağı belirtiliyor. İzleyiciler, dizinin ilerleyen süreçteki gelişmelerini takip etmek için haber kaynağınızı takip edebilirler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bahar Dizi Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title