Haberler

Ereğli Protokolünden Thk Üniversitesi'ne Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçe protokolü Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hilmi Kurtoğlu ve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya'nın Ereğli ilçe protokolü Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hilmi Kurtoğlu ve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hayırsever İşadamı Mustafa Özşenol, Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven ve Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan'ın gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Ereğli ilçesine yapılmakta olan THK Ereğli İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu çalışmaları hakkında görüşmeler yapıldı.

Hayırsever işadamı Mustafa Özşenol tarafından yaptırılan okul binasının Ereğlili işadamlarına örnek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, binanın 2 ay içerisinde tamamlanarak teslim edileceğini belirtti. Özgüven, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hilmi Kurtoğlu ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük'ü de Ereğli'ye davet etti.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu'da yılların getirdiği bir çalışmanın ete kemiğe büründüğünü ifade ederek hayırsever işadamı Mustafa Özşenol'a teşekkür etti.

İşadamı Mustafa Özşenol ise, Türkiye'nin eğitim seviyesinin Ereğli'den yükselmesini temenni ettiğini kaydederek, "İlkokul binası yaptırmak için çıktığımız yolda bizi bu noktaya getirdi. Buranın bir fakülteye, havaalanına ve üniversiteye kavuşması dileği ise beni ayrı bir heyecana sevk etti" dedi.

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek okulun geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

THK Ereğli İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu'nun açılmasıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrenci alımı yapılacağını kaydeden Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hilmi Kurtoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ereğli Konya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title