Haberler

Ereğli'de Misafir Oyunu Sahnelendi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Misafir’ isimli oyun ayakta alkışlandı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Misafir' isimli oyun ayakta alkışlandı.

Konya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Misafir' isimli oyun, Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde izleyicilerle buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen gösterimde, gurbetçilerin çalıştıkları ortama uyum sağlama çabaları ve kültürel farklılıklar gibi birçok hikayeler sahnelendi. Büyük beğeni kazanan oyun seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçede tiyatroya olan hasretin bu tür etkinliklerle giderileceğini ifade ederek, Ereğli halkının gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

Başkan Özkan Özgüven'in oyunculara çiçek takdim etmesi ile son bulan tiyatro oyununa ilçe protokolü de aileleriyle birlikte katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özkan Özgüven Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title