Haberler

Erdoğan'ın Konuk Olduğu Program Reytinglerde Üçüncü Oldu

Güncelleme:

Dün gecenin en çok izlenen programı Kurtlar Vadisi Pusu olurken Başbakan Erdoğan'ın konuk olduğu program, listede 3. sırada yer aldı.

Başbakan Erdoğan, dün akşam Atv ve A Haber ortak yayınında A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın sorularını cevaplandırdı.

ERDOĞAN 3. SIRADA YER ALDI

Erdoğan'ın önemli açıklamalarda bulunduğu 'Başbakan İle Gündem Özel' programı, reyting sıralamalamasında üçüncü sırada yer aldı. ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk sırada yer aldığı sıralamada Star TV'de yayınlanan 'Beni Affet' dizisi ikinci sırada yer aldı.

İşte dün gecenin reyting sıralaması;

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Sabah Gazetesi Atv Medya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (54)

TURKaturkoglu@list.ru:

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BUYUK USTA,,SENI VE TURKIYENI SEVEMEYENLER CATLASIN

34
69
yanıtYanıtla
Ah hikmet Aharaf-negri@hotmail.com:

hikmet ne kadar cahilsn şehit yok daha ne istiyon. vatan evlatları ölmüyor eskiden her gün bir şehit haberi ile uyanıyodm şimdi kötü mü oldu.. çok kötüsün keşke sen ölseydn.

yanıt0
yanıt0
demokraterdog@gmx.de:

Hem suratından hemde sesinden bıktık artık.

60
33
yanıtYanıtla
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Dayımın bir arkadaşı asla patates yemiyordu. Patatesi herkes sever, merak ettim sordum. Yıllar önce bir ay boyunca patates yemek zorunda kaldığı için görmek bile istemediğini anlattı.. Her gün en sevdiğin yemeği yesen 3 günde bıkarsın, ne yemek ne görmek istersin.. Günde 3 öğün bal baklavası gelse önüne, kusarsın. Bunu bilmeyen, düşünmeyen, kusturuncaya kadar, halkın karşısına çıkanlara ithaf olunur.. Halkı kusturmayın..

yanıt0
yanıt0
hasankaza@gmail.com:

Kafaniz normalmi bilmem kusuntunuz varsa sandik var ha orda yinemi o cikiyor demmekki siz hastasiniz gidin sizi iyilestirecek biyerlere israil eremnistan yunanistan orda kusturmayan basbakanlar gorebilirsiniz o adam daha cok iktidarda kalacak biz seviyoruz IT URUR KERVAN YURUR.

yanıt0
yanıt0
kamaşullahabdulaga@hotmail.com:

kazanan 30 MARTTA MİLLET olacak salyalı çapulcularr.....

45
47
yanıtYanıtla
ersinkizilboga-401@hotmail.com:

erdoganin programi neredeyse 23.00 gibi gec saatte baslamasina ragmen baya kisi izlemis adamin seveni cok

29
58
yanıtYanıtla
sümeyyeysm0052@hotmail.com:

başbakanın gözlerindeki o korkuyu telaşı gördümya bana yeter. ya oy vermesseler yargılanırsam hırsızlıklarım yalanlarım ortaya döküldü korkusu :))

69
18
yanıtYanıtla
GÖREN KÖRlkv.fahrer@hotmail.com:

SENİN YA GÖZÜN ŞAŞI YA KULAKLARIN TIKALI BAKAR KÖR O HAYALİ ÇOK GÖRECEN DAHA HIRSIZLIĞIN DA YALANIN DA OLMADIĞINI DA BİLİYORSUNUZ AMA KURU DALA TUTUNUYORSUNUZ HADİ 23 GÜN DAHA HAYAL KURUN VATAN HAİNLERİ

yanıt0
yanıt0
005georgiaarmani@hotmail.com:

ewet aynen

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title