Haberler

Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Dinlenmediğine İnanmıyorum

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, dinlenmediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül'e "Ne derse desin. Cuhurbaşkanımızın dinlenmediğine inanmıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "dinlendiğimi düşünmüyorum" şeklindeki açıklamasına "Sayın Cumhurbaşkanımız o konuda ne derse desin. Onun da dinlendiğine inanıyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Başbakan Erdoğan, dün akşam ATV ve A Haber ortak yayınında A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın sorularını cevaplandırdı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN DİNLENMEDİĞİNE İNANMIYORUM"

Programda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dinleme iddialarıyla ilgili "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil" şeklindeki sözlerini de değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Gül'ün dinlediği konusundaki ısrarını sürdüren Erdoğan "Orada da ikili telefon konuşmalarının dinlenmediğine inanmıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız o konuda ne derse desin. Avşivde duruyor. Vakti zamanı gelince onlar bunu da açıklar. 1980 bu olayların başlangıcıdır" dedi.

ABDULLAH GÜL NE DEMİŞTİ?

Dinlemeler ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Gül, "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil. Onlarla ilgili günlük çok düzenli tedbirler alınır. Ama bazı ortam dinlemelerinin olduğunu doğrusu Sayın Başbakan bana da söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sabah Gazetesi Abdullah Gül Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

Ak HizmetAkp19@hotmail.fr:

BU ÜLKEYE GELECEK EN İYİ BAŞBAKAN, RECEP TAYYİB ERDOĞAN bunu Müslüman Vatansever Türk Milleti ve Amerika örgütü hariç tüm Cemaatler çok iyi biliyor. Cumanız Mübarek Olsun, Üzülme Türkiyem, Emin ellerdesin.

32
41
yanıtYanıtla
fatmafatmatuna1942@yahoo.com:

yanlış yoldasın. doğruyu gör artık

yanıt0
yanıt0
Küttabsanal.sohbet@hotmail.com:

Tabi öyle tabi. Paraları babam yedi ihalelere babam fesat karıştırdı yargıya ben müdahale ettim Müslüman KUL hakkı yemez yiyene de destek olmaz... Abdullah Gül yalan sölüyor Boşbakan doğru sölüyor demi.

yanıt0
yanıt0
))))))tatminator27@hotmail.com:

benim beyni yıkanmış cahil geri kafalı görmek istedigi gibi gören insanım emin eli göreceksin yakında

yanıt0
yanıt0
rtearmutananas@gmail.com:

RTE seni sırf sevmediğim insanları kızdırıyorsun diye seviyorum vur kır kes helal sana

19
41
yanıtYanıtla
HEPİMİZ KARDEŞİZMKS@KK.COM:

SİZİN GİBİ İNSANLARIN ZATEN İSTEDİĞİ BU VATAN BÖLÜNSÜN İNSANLAR KUTUPLAŞTIRILSIN BAŞBAKANDA BUNA HİZMET ETTİĞİ İÇİN O YÜZDEN SEVMEN GAYET NORMAL....

yanıt0
yanıt0
hepimiz kardeşmişizarmutananas@gmail.com:

ya bıral insan gibi konuşmayı gördük hepinizi yok bi z aleviyiz yok biz kürdüz yok türklük gidyor yok atanın askerleriyiz vay o vay bu vay şu chp mhp bdp birleşmiş akp düşmanlığı yapıyor hepsi çok dürüstmüş gibi

yanıt0
yanıt0
KAĞANMKS@KK.COM:

ZORUNAMI GİDİYOR TÜRKÜM DEMEK O ZAMAN BURADA YAŞAMAYACAKSIN BİRADER.

yanıt0
yanıt0
refdsfs@hotmail.com:

cumhur başkanı değil senin yardımxın gibi hareket etmesine rağmen neyaparsa yapsın en ufak birşeyini bulup laf vakıoyrsun sana değil cumhurbaşkanına yazıklar olsun iki cift laf edemedi 11 senedir sana.

46
12
yanıtYanıtla
Hirsizzz varrrrrrrrrrrrtayipgot@hotmail.com:

Cumhurbaşkanı' Yalanmı Söylüyor Diyorsun ?

37
7
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title