Haberler

Erciş'te Mezuniyet Töreni

Güncelleme:

YYÜ bünyesinde hizmet veren İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Erciş ilçesinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) bünyesinde hizmet veren İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu (EMYO) öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İşletme Fakültesi ve EMYO okulu bahçesinde 2 farklı mezuniyet töreni yapıldı.

Törene katılan YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, bugünkü rekabet ortamında başarılı olabilmek için hiçbir zaman eğitimle yetinilmemesi gerektiğini anlattı.

Öğrencilerin aldıkları eğitimi topluma faydalı olarak kullanmaları gerektiğini hatırlatan Kazankaya, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki aranızdan işini kuran büyük iş adamları çıkacak. Unutmayınız ki sizlerin başarıları, ora ki yıllarda mezun olacaklara da açılacak kapıların anahtarları olacak. Nereden mezun olursanız olun, güçlü çevreniz, sosyal bağlarınız, sosyal yeni networkunuz yoksa o zaman arzuladığınız hedefe ulaşamazsınız. Sahip olduğumuz bu bağlar değeri parayla ölçülmeyecek kadar kıymetlidir."

Kaymakam Barboros Baran ise öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve onları tebrik etti.

Konuşmaların ardından, okul birincilerinin isimleri mezuniyet kütüğüne yazıldı. Öğrenciler, mezuniyet belgelerini protokol üyelerinin elinden aldı.

YYÜ Arama ve Kurtarma Topluluğu ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliğinin sunduğu gösterinin ardından program, geleneksel hale gelen havaya kep atma töreniyle son buldu.

Programa, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tunay Bilgin, Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Hüseyin Bal, kurum amirleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Kazankaya Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title