Haberler

Ensarioğlu'ndan 'Seçim' Değerlendirmesi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, 1 Kasım genel seçimlerinin Türkiye için ciddi bir değişime neden olduğunu belirterek, seçimde 78 milyonun kazançlı çıktığını dile getirdi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, 1 Kasım genel seçimlerinin Türkiye için ciddi bir değişime neden olduğunu belirterek, seçimde 78 milyonun kazançlı çıktığını dile getirdi.

SAĞLIK-SEN Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, 1 Kasım genel seçimleri değerlendirdi. Ensarioğlu, şube binasında yaptığı açıklamada, Seçimlerin Türkiye için ciddi bir değişime neden olduğunu belirterek, 78 milyonun kazançlı çıktığını dile getirdi. Ensarioğlu, "Sağcı veya solcu kim olursa olsun 1 Kasım'da Türkiye için güzel bir kazanım oldu. Dış güçler ve mihraplar buna sevinmemiştir. Türkiye'nin düşmanları 1 Kasım'da bataklığa girmesi için var güçleri ile uğraşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı istikrara, güvene ve huzura oyunu vermiştir" dedi.

"YATIRIMLAR BÖLGE HALKINI BATIYA GİTMEKTEN KURTARIR"

Bölgenin son zamanlarda sağlık açısından ciddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Ensarioğlu, huzur noktasında endişelenmeler yaşandığını anlattı. Ensarioğlu, "Sağlık çalışanları olarak bu kutsal görevimizi yarıda bırakmadık. İster istemez tedirginlik yaşadık. Türkiye'de tek başına iktidara gelen bir siyasi parti var. Sağlık anlamında değişim ve dönüşümün olduğunu gördük. 2002 yıllarındaki sağlık ile şimdiki sağlığın karşılaştırılması mümkün değildir. Şuan yüzde 100 değişim olmuştur. Sağlık çalışanı kardeşlerimiz de bu ortamda ciddi anlamda sıkıntı yaşadı. Bu süreç içerisinde ciddi anlamda kazanımları olmuştur. Bu nedenle tek başına gelen siyasi parti Türkiye'mize ve bölgemize ciddi anlamda sağlık alanında hizmetin devamını yaparak bölge halkını batıdaki tedaviden kurtarır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Nurhak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title