Haberler

Engin Alan: Öcalan Çıkarsa Şöyle Bir Kucaklaşırız

Güncelleme:

Balyoz Davası'ndan 2 hafta önce serbest kalan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan "Öcalan çıkarsa şöyle bir kucaklaşırız" dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Bengütürk TV'de Murat İde’nin sunduğu "Ufkun Ötesi" programına konuk oldu.

"ÇIKARSA ŞÖYLE BİR KUCAKLAŞIRIZ"

Balyoz Davası sürecini ve gündeme dair soruları cevaplayan Alan izleyicilerden gelen "Öcalan çıktığında Engin Alan ne yapacak" sorusuna ise "Çıkarsa şöyle bir kucaklaşırız" yanıtını verdi.

"NE ONLAR BENİ ÖZLEMİŞTİR NE DE..."

Meclis'te HDP'li vekillerle karşılaşmadığını belirten Alan "Karşılaşmadım. Ne onlar beni özlemiştir, ne de ben onları özledim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Politika Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (201)

KÜRDİSTAN:

GÜN GELECEK KÜRDİSTAN KURULCAK SAYIN ABDULLAH ÖCALANDA YÖNETİCİSİ OLACAK BUNUDA SİZ SEFİL YARATIKLAR SİNDİREMEYİP YIRTILACAKSINIZ

20
87
yanıtYanıtla
zaza:

ey komutan katlettıgın o kurdlerın kanıylan boğulacaksın

33
62
yanıtYanıtla
GERİ ZAZAsemen2534@hotmail.com:

sen boğul inşaallah zaza basma gaza

yanıt0
yanıt0
serhat:

bu ne kötü bir surat ya....öcalanın terliği olamazsın sen be....

45
43
yanıtYanıtla
türkburdurlu_kurtt@hotmail.com:

öcalanın tipini görmedin galiba sen . yada teröristlerin tipini.

yanıt0
yanıt0
ANTEPLİ:

Sen kimi tehdit ediyorsun? Ben ne dediğini anladım hele önderliğin bir kılına zarar verin de hatta ve hatta bunu düşünün, buna yeltenin de kolunuzu, bacağınızı, kafanızı bir tarafa uçuralım!!!! ÖNDERİME DİLİNİ UZATMA ALÇAK!

22
60
yanıtYanıtla
Amedlimod27@outlook.com:

Bra bırak havlasın bunun adı ENGİN İÇİNE ALAN :D

yanıt0
yanıt0
06retkit_006@hotmail.com:

ulan it soyu senin önder dediğin yaratık yakalandığın da nasıl ağlıyordu.sen kimi tehdit ediyorsun bre gafil sen kimin neresini uçuruyon lan daha dün leşlerinizi toplayamıyordunuz dağlardan kurda kuşa yem oluyorlardı.o günlerin gelmesi yakın biraz daha bekleyin siz....

yanıt0
yanıt0
GEBEREME SÜRÜN HAİNselim34@hotmail.com:

antepli diye yazıpta antepin adını kirletme soysuz.önderinde sende helak olup gidin kefereler

yanıt0
yanıt0
!!!Dadaş!!!:

Kim bu şanlı türk bayrağının altında yaşayıpda ülkesine bayrağına ihanet ederse!!! Merak etmesin bu bayrağın altında yaşayan şanlı bir evladın elinden mermiyi YER!!! paşam yanındayız...

62
15
yanıtYanıtla
Tüm 201 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title