Haberler

Engellilerden Başkan Gürlesin'e Ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladıkları programa katılmak için Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen engelli vatandaşları makamında ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladıkları programa katılmak için Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen engelli vatandaşları makamında ağırladı.

Pamukkale Belediyesi'nin hazırladığı 3 Aralık Dünya Engelliler Programı hazırlıkları tamamlandı. Program kapsamında Türkiye'nin 7 farklı bölgesinden 2 engelli ve 1 refakatçi olmak üzere 21 engelli vatandaş, Pamukkale ilçesine geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i makamında ziyaret eden engelli vatandaşlar,program için teşekkür ettiler.

Engellilere yönelik hassasiyetlerini her ortamda dile getirdiğini kaydeden Başkan Gürlesin, "Bu hassasiyetimizi engellilere yönelik organizasyonumuzla uygulamaya dökmek istiyoruz. Engellilerimizin derdiyle dertlendik. Bu dertlerimizin bir göstergesi olarak, bu organizasyonla başlangıcını yaptık. Engelli vatandaşlarımızın elinden tutmak adına bu ilk etkinliğimizdir. Ben engelli denilmesini dahi istemiyorum. Asıl engellerin beyinde olduğunu düşünüyorum. İşitme engelli olan kardeşimizin o müzik sesini duymadan gösteri yapabilmesi bence çok önemlidir. Bizler sizlerin toplumun bir parçası olduğunuzu hissettirmek adına, bu algının daha da iyi noktalara getirilmesi için bir gün de olsa böyle bir organizasyon düzenledik. Organizasyonda yer aldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Hüseyin Gürlesin Pamukkale Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title