Haberler

Engelliler Meclisinden Dündar'a Ziyaret

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Uysal ve yürütme kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Başkan Dündar'ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal ve yürütme kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Başkan Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerini makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı çalışmaları için Engelliler Meclisi başkanı Şaziye Uysal ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Osmangazi Belediyesi olarak, toplumda engelli olarak adlandırılan vatandaşların, yaşamla olan engellerini ortadan kaldırmak için birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Dündar, "Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatla olan bağlarını güçlendirmek için birçok çalışma yürütüyoruz. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi (OBAM) çatısı altında, bakım ve rehabilitasyon hizmetleri veriyoruz. Sosyal hayata tutunmalarını kolaylaştırmak için, onların adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak sizlerin de yürüttüğü birçok başarılı çalışmalarınız var. Sizleri kutluyorum. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlikte daha güzel projelere imza atacağız" dedi.

Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal'da, Osmangazi Kent Konseyinde gerçekleşen seçimin ardından oluşan yeni yönetim ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Dündar'a, Kent Konseyi ve Engelliler Meclisine verdiği destekler için teşekkür eden Uysal, "Başkanımız Mustafa Dündar'ı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyaret edip, kendisine bize verdiği destekler için teşekkür etmek istedik. Bizler, Osmangazi Belediyesinin de desteği ile birlikte çok daha başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Engelliler Meclisi olarak hedefimiz, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, onları sosyal hayatın içine dahil edebilmek" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Dündar'a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title