Haberler

Eski Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı Tutuklandı

Güncelleme:

Adliyeye sevk edilen 12 polisten 5'i tutuklandı, 7'si serbest bırakıldı. Tutuklanan polisler arasında Yakub Saygılı da var.

22 Temmuz Operasyonu'nun 3. dalgasında mahkemeye sevk edilen 12 polisten aralarında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

"DARBEYE TEŞEBBÜS"TEN TUTUKLANDILAR

5 polisin TCK 312/1 maddesi "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi.

7 KİŞİ SERBEST

Önceki gün adliyeye sevk edilen 17 kişiden tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 12 kişinin sorgusu Nöbetçi 1. Sulh Ceza Hakimliğince yapıldı. Sorgu dün gece biterken hakim Bekir Altun kararını bu sabah açıklayacağını belirtti. Hakim Altun, eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yardımcısı Kazım Aksoy, polisler Arif İbiş, Mustafa Demirhan ve Hüseyin Korkmaz'ın tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik 6 kişiyi yurt dışına çıkış yasağı koyarak toplam 7 kişinin ise serbest bırakılmasına hükmetti.

Dün adliyeye sevk edilen 16 kişiden tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 8 kişinin ise sorgusu devam ediyor.


Tutuklanan polislerden Yakup Saygılı ve Kazım Aksoy...( Sağ ve soldaki)

17 ARALIK'TAN SONRA MESLEKTEN ALINMIŞTI

2010 yılında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev alan Saygılı, 2012 yılında ise şube müdürlüğüne terfi etmiş ve bu görevini 17 Aralık operasyonuna kadar yürütmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

500

Yorumlar (144)

MELEK:

Eeee Hadi bakalım Pensilvanya kurtarsın polislerini. Beddular döner dolaşır sahibini bulur demişler , Tutuklanan polisin evini ateşler saldı.

22
46
yanıtYanıtla
yigit:

melek hanım ismin ile bağdaşsan görmediklerin bilmediklerinle medya ile hareket etmersen

yanıt0
yanıt0
MELEK:

Unutmadan Cemaat çaldığı polis sınav soruları , KPSS soruları - torpille yerleştirdiği memurlar vs. . bunların vebalini nasıl ödeyecekler . Kul hakkı ödenmez!

yanıt0
yanıt0
hayırlısı:

KPSS sorularını pkk nin çaldığını herkes biliyor. sempatiniz artmış olmalı ki başka yerlere yıkıyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
BURAK:

MELEK HANIM MÜSLÜMAN GÖZÜYLE GÖRMEDEN BİŞEYİ BAĞIRARA SÖYLEMEZ DEDİKLERİNİZ YA DOĞRU DEĞİLSE BUNUN KUL HAKKI NEOLUCAK? İNSANLARA İNANMAYIN İNSANLARIN ? U YANLIŞ YOLDAYSA SİZ YİNEDE DOĞRU YOLDA GİDİN

yanıt0
yanıt0
GÜNÜN BİRİNDE ...:

YORUMLARDAKİ YEŞİL VE KIRMIZIYA VERİLEN OYLAMALAR HERŞEYİ GÖSTERİYOR. BU ÜLKEDE AKP YE 20 BİLE OY YOK. BU ADAMLAR ÇALA ÇALA HIRSIZLIKLA DİKTASTÖRLÜKLE, MİLLETİ İŞİNDEN GÜCÜNDEN EDECEZ DİYE TEHDİTLERLE BU GÜNE GELDİLER. EYY HIRSIZLAR EYY VATAN HAİNLERİ DİNLEYİN. DÜNYAYA 600 YIL HÜKMEDEN OSMANLI BİLE ÇÖKTÜ. SİZİN SONUNUZDA GELECEK VE DARAĞACINDA BAŞTA DİKTATÖRÜNÜZ OLMAK ÜZERE HEPİNİZİ GÖRECEZ. BİZ GÖREMİYCEZ BELKİ AMA ÇOCUKLARIMIZ TORUNLARIMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK VATAN HAİNLERİNİ TARİH KİTAPLARINDA OKUYACAKLAR. SİZLER O SIRADA CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAMIŞ OLACAKSINIZ !!!

27
25
yanıtYanıtla
SEDAT:

BU ÜLKEDE HERKES BU SİTEDEN HABER TAKİP ETMİYOR AK PARTİYE OY VERENLER DOSTUNUDA DÜŞMANINIDA TANIYOR. O YÜZDEN MİLLETİ APTAL ZANNEDİP BEN BUNLARIN FİKİRLRİNİ DEĞİŞTİRİRİM DÜŞÜNCESİNİN MODASI GEÇTİ KILIÇTAROĞLU HERTÜRLÜ YALANI SÖYLEMESİNE RAĞMEN HER KESİMDEN AK PARTİ OYUNU ALDI HEMDE HER SEÇİMDE. DEMEKKİ SORUN AK PARTİDE DİĞİL MUHALEFETTE VE MUHALEFET EDENLERDE.

yanıt0
yanıt0
cihat:

bir yanda açık kesin deliller diğer yanda meydanlarda bağırış gürültü çıkartılarak anlatılan paralel masalları kayıtlar tarihe düşmüş bir kere görevini tam yapan insanları isterseniz ömür boyu hapiste yatırın kaç yazar

35
13
yanıtYanıtla
cem:

Hadi ordan işini yapanmış madem bu kadar dürüstler neden dershane olayından önce tutuklama cesaretini gösteremediler. masallarınızı siz kendinize anlatın haşhaşiler sizi.

yanıt0
yanıt0
erdiş:

@cem çünkü cemcim soruşturma 14 ay önce başlamış 5. ayda bu zatı muhteremler dinlemeye takılmış. dershaneyle falan ilgisi yok. önce yapsalardı da bir kulp bulurdunuz. önemli olan suç var mı yok mu?

yanıt0
yanıt0
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title