Haberler

    Yazın Evde Keyifle Yapabileceğiniz 6 Şey

    Yaz mevsimi; dinlenmenin, gezmenin, yenilenmenin mevsimi… Uzun yaz günlerinde evde, sokakta ya da canınız nerede istiyorsa orada yapabileceğiniz onlarca şey var. Yeter ki miskinliği üzerinizden atın ve başlayın. İşte, yazın evde keyifle yapabileceğiniz 6 şey! Dinlenin Elbette listenin başına dinlenmeyi yazmasak olmazdı. Kışın bir türlü doyamadığınız sabah uykuları, uykunun en tatlı hâli siestalar, sizi bekler. Ancak, dinlenmekten kastımız, sadece uyumak veya ayakları uzatmak değil. Zihninizi karıştıran ne varsa onlardan da kurtulmak.

    Yaz mevsimi; dinlenmenin, gezmenin, yenilenmenin mevsimi… Uzun yaz günlerinde evde, sokakta ya da canınız nerede istiyorsa orada yapabileceğiniz onlarca şey var. Yeter ki miskinliği üzerinizden atın ve başlayın. İşte, yazın evde keyifle yapabileceğiniz 6 şey!

    Dinlenin

    Elbette listenin başına dinlenmeyi yazmasak olmazdı. Kışın bir türlü doyamadığınız sabah uykuları, uykunun en tatlı hali siestalar, sizi bekler. Ancak, dinlenmekten kastımız, sadece uyumak veya ayakları uzatmak değil. Zihninizi karıştıran ne varsa onlardan da kurtulmak. Alın elinize bir kağıt bir de kalem; zamansızlıktan ertelediğiniz planlarınızı, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi bir güzel listeleyin. Hazırladığınız listeleri gözden geçirip mümkün olduğunca sadeleştirin.

    Okuyun

    Yazın evde yapılabilecek en güzel şeylerden biri de kitap okumak. Elde kahve, koltuğa uzanıp kelimelerin dünyasında yolculuğa çıkmak, türlü hayallere dalmak için daha iyi bir zaman olabilir mi? Üstelik bir yerlere yetişme, iş yetiştirme derdi olmadan…

    Çocuklara zaman ayırın

    Çocukların hayal dünyası çok geniştir. Bu yaz siz de o dünyaya dahil olun. Çocuklarınızla birlikte evde aktiviteler düzenleyin. İnternet siteleri, bu konuda tam bir hazine. Biraz çocuklarınız hayal kursun; biraz da siz yol gösterin ve zaman su gibi aksın gitsin.

    Hobi Edinin

    Yaz tatilinizi verimli geçirmek isteyenlerdenseniz bir hobi edinin. Yaratıcılığınızı konuşturacağınız takılar, kombinler tasarlayın. Alın elinize şiş veya tığı; bir şeyler örün. Çok parçalı bir puzzle edinin. Resim yapın, origami veya maket yapımı ile uğraşın. Yeni yiyecek, içecek tarifleri öğrenin veya siz deneyin. Arkadaşlarınızı, ailenizi bu lezzetlerle mutlu edin.

    Öğrenin

    Öğrenmeyi seven insanlardansanız yaz, sizin zamanınız. Örneğin, yeni bir dil öğrenin veya online bir kursu takip edin. İnternet, online olarak takip edebileceğiniz birbirinden farklı alanlarda kurslarla dolu. Üstelik bu kursların çoğu da ücretsiz.

    Eğlenin

    Yazın rahatlamak isteyenlerden misiniz? O zaman hadi açın en sevdiğiniz hareketli parçayı ve kendinizi müziğin ritmine bırakıp dans edin. Hem rahatlayın hem de hareket edip, vücudunuzu zinde tutun. Pilates veya yoga yaparak da vücudunuzu rahatlatıp, formda tutabilirsiniz.

    Ve son olarak patlasın mısırlar, açılsın içecekler. Durmaksızın dizi, sinema keyfi başlasın. Kışın işten güçten fırsat bulup da bir türlü izleyemediğiniz dizileri, filmleri izleyin. Belgeselleri de unutmayın. Birbirinden kaliteli onlarca belgesel televizyonda veya İnternet'te izlenmeyi bekliyor. Arkadaşlarınızla buluşup uzun uzun sohbet edin; sessiz sinema, tabu veya monopoly gibi oyunlar oynayın. Zamanın nasıl keyifle akıp gittiğine siz bile inanamayacaksınız.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Emlak Haberler

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917
    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title