Haberler

Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp, evinde ölü bulundu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp, evinde ölü bulundu. Vücudunda darbe ve bıçak yaraları bulunan Alp'in otomobili, cüzdanı, dizüstü bilgisayar ve cep telefonun da kayıp olduğu belirlendi.

Emekli astsbubay Hakan Alp'ten, iki gündür haber alamayan arkadaşları, merak edip, bugün saat 09.00 sıralarında Bitez Beldesi, Bergamut Caddesi'ndeki evine gitti. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Alp'in Bodrumspor Kulübü Müdürü olan arkadaşı Birol Ahi, çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp içeri girdiğinde, yatak odasında yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Ahi'nin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, yalnız yaşayan Alp'in vücudunda darp, karın ve sırtında bıçak yaralarının bulunduğunu belirledi. Polisin evde yaptığı incelemede Alp'in cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, cüzdanı ve otomobili bulunamadı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Alp'in cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

MESAJLARI ŞÜPHELENDİRDİ

Polis evde parmak izi incelemesi yaparken, Alp'in kayıp olan cep telefonundan en son, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde yaşayan ağabeyi, emekli bankacı Hasan Alp ve Bodrumspor Kulüp Müdürü Birol Ahi ile dün akşam saatlerinde mesajlaştığı belirlendi. Alp'in ağabeyine yazdığı mesajda, dinlenmek istediğini, Muğla'da olduğunu belirtip, alışılmışın dışında "geleceğim" yerine kısaca "glcğm" gibi kısaltma kullandığı öğrenildi. Polisin, bilgilerine başvurduğu ağabey Alp ve arkadaşı Ahi, bu tür kısaltmalı mesajlar atmanın Hakan'ın tarzı olmadığını polise bildirip, cinayete kurban gitmiş olabileceğinden şüphelediklerini söyledikleri öğrenildi.

"Benim doğum tarihi ne?" diye attığı mesaja da cevap alamadığını belirten ağabey Alp'in daha sonra kardeşinin telefonunun tamamen kapandığını anlattığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Alp'in kayhp olan otomobil ve diğer eşyalarının arandığı bildirildi.

ARKADAŞLARI ŞOKTA

Alp'in ölüm haberini alan, büyük bölümü Bodrumspor Kulübü'nden arkadaşları ve tanıdıkları evine akın etti. Bodrumspor kalecisi Bekir Küçükertaş olayın şokunu yaşadıklarını belirtip, "Hakan ile 8 ay önce tanıştık. Bana sürekli askerlik anılarını anlatırdı. Kardak krizinde önemli görev aldığını anlatmış ama detaylarına girmemişti. Anıtkabir'de, Kıbrıs ve Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'nda görev yaptığından, ziyarete gelen devlet başkanlarının yakın korumalığını üstlendiğinden bahsetmişti. Neşe dolu, dünya tatlısı biriydi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Alp Bitez Muğla Zile Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (3)

RAHİM SİMrahimsim@hotmail.com:

Ne zor iş olsa gerek yıllarca vatanına milletine hizmet ver zor sartlar altında sonra biri cıksın canına kastetsin. Allah mekanını cennet eylesin Komutanım ailenede Allah sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
adnan caliskanvethekim.adnan@hotmail.com:

Cok iyi bir insandi,allah rahmet eglesin..babasindan sonra hakan..cok uzucu cok

0
0
yanıtYanıtla
Fikret Terzioğluinfo@txs.txs-int99.co.uk:

Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhum Hakan ALP'e Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun. Kıymetli silah arkadaşım Sayın Yakup ALP, başımız sağ olsun.Arkadaşın Fikret Terzioğlu ve ailesi.HOLLANDA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title