Haberler

Elçin Sangu Tükenmek Üzere!

Güncelleme:

Güzel oyuncu yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı." diyormuş.

"Kiralık Aşk" dizisiyle birlikte şöhret ve parayla tanışan Elçin Sangu, yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı." diyormuş.

MERYEM UZERLİ DE TÜKENMİŞTİ

Geçmişte tükenmişlik sendromuna yakalanarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisini bir anda bırakan Meryem Uzerli gibi Elçin Sangu da benzer bir durum yaşıyor.

YAPIMCIYLA DA ARASI İYİ DEĞİL

Elçin Sangu yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı" diyormuş. Yapımcısı ve menajeriyle yaşadığı sorunlar da işin tuzu biberi olmuş.

Bakalım bu -mişli, -muşlu iddialara Sangu cephesinden nasıl bir yanıt gelecek?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elçin Sangu Magazin Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (48)

BarbieMobil-ANDROID:

tukendiysen diziden ayrıl o zaman kala kala sanami kaldık? ömer senden de iyilerini bulur. hiç güzelde diyilsin..

15
26
yanıtYanıtla
Adil:

Hahahahah kıskanç :D

yanıt9
yanıt9
TÜRKAN:

aynen kıskançlık gizli hayranlıktır diye boşa dememişler kız çok güzel bence

yanıt17
yanıt9
nur:

Sen bi kendine bak ya sanki ömerden yakışyıklısı yok gayette güzel tamammı

yanıt0
yanıt5
A:

Git kendini sabahtan akşama kadar tekstil atölyesinde çalışıp ayda 1500 lira maaş alıp çocuklarına bakmaya çalışan bi kadının yerine koy bakalım, tükenmişlik nasıl oluyormuş anlarsın belki :)

37
1
yanıtYanıtla
Alparslan AslanMobil-IOS:

Her bölümden dünyanın parasını al ondan sonra tükendim söyle diziyi bırak işe gir 1500tl ile geçin bakayım

20
5
yanıtYanıtla
pr.:

senin için üzülemicek bu millet kusura bakma. . .

18
5
yanıtYanıtla
kemal:

insanlar sabahtan akşama çalışıyor üstüne birde patrondan laf duyuyor tükenmiş sanki taş taşıyorda şımarıklıktan başka birşey değil

19
3
yanıtYanıtla
hıdır dikerileriyiter:

kimse zorla tutmuyor oraya oyun oynamak ve meşhur olmak için geldiysen bunları göz önünde bulunduracaktın haaa tükendiysen cebinde dolmuştur bırak seni zincirle bağlamamışlardır heralde?.

15
6
yanıtYanıtla
ADANALIYIK:

Aldığınız paralar tükendi mi?

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title