Haberler

Elazığ'da Tren Minibüsü Önüne Katıp 400 Metre Sürükledi: 9 Ölü

Güncelleme:

Elazığ'ın Yurtbaşı beldesinde Tatvan - Ankara seferini yapan trenin hemzemin geçitte yolcu minibüsüne çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti.

Elazığ'da yolcu trenin, kontrolsüz hemzemin geçitte sera işçilerini taşıyan minibüsüne çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

4'Ü SURİYELİ 9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nden gelerek Ankara'ya yolcu taşıyan 11 bin 532 sefer sayılı tren, Elazığ'ın merkeze bağlı Yurtbaşı Beledesi'nde, seraya yolcu taşıyan Mesut Karakoç yönetimindeki 23 DF 622 plakalı minibüse çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Mesut Karakoç ile birlikte 4'ü Suriyeli toplam 9 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 1 kişi de ağır yaralandı.

UYARI VE BARİYER YOK

Elazığ eski Bingöl yolu Yurtbaşı Beldesi Seralar Mevkii'ndeki kazada, kontrolsüz hemzemin geçitte uyarı veya bariyer bulunmadığı görüldü.

MİNİBÜS HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonrası bölgeye sevkedilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, AFAD, UMKE, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri de hurdaya dönen minibüste ölenlerin cesetlerini uzun süren çalışma ardından çıkardı.

Trenin, minibüse çarpması sonucu ölen 9 kişinin cesetleri inceleme için kaza yerinde bekletilirken, yaralanan 1 kişi ambulansla Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


400 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Kaza yerine gelen Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, görevlilerden kaza ve sonuçları ile ilgili bilgi aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini 1 kişinin de yaralandığını belirten Vali Zorluoğlu, şöyle dedi:

"Kaza sabah erken saatlerde meydana gelmiş. Serada çalışan işçileri alan minibüs hemzemin geçitten geçerken, Tatvan-Ankara seferini yapan yolcu treni çarpıyor. Yaklaşık 400 metre sürüklemiş. Sizin de gördüğünüz gibi hiç istemediğimiz sonuçların ortaya çıkmasına sebep oldu. Gerekli çalışmalar yapılacak. Soruşturmalar başlatıldı. Elim bir kaza yaşadık."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yurtbaşı Bingöl Elazığ 3. Sayfa Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Ömer yeni bölüm yok mu, neden yok? 13 Mayıs Ömer bu hafta yok mu 2024? Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi?
Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (15)

tırro vırrolara:

GAKKOŞ MU DEĞMEZZZZZZZZZZZZZ

2
26
yanıtYanıtla
OSMANLI OCAKLARI:

Dünya bizi kıskanıyor. Elhamdülillah 3. köprümüz de hazır. Elhamdülillah 3. havalimanı da bittiğinde avrupa ve ezik chpkklılar çatlayacaklar. Oh olsun artık DEVLET BAŞKANIMIZ BAŞBUĞUMUZ REİSİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE İSLAMIN NURU TÜM ÜLKELERİ AYDINLATACAK. ALLAH ALLAH ALLAH. . ! AK PARTİ ALLAH''IN PARTİSİDİR. AK PARTİ ÜMMETİN PARTİSİDİR. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ! ALLAH ALLAH ALLAH!!!!

3
18
yanıtYanıtla
cvp:

Allah''ın partisi ama Allah yakında parti değiştircekmiş

yanıt1
yanıt3
acakmak:

bunu bilerek inanarak yazdıysan hakkaten malsın gerizekalısın

yanıt3
yanıt1
ÜMMETİN LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

BENİM LİDERİM RECEP TAYYİP ERDUĞAN! ÜMMET BİZİM LİDERİMİZ TAYYİP ERDOĞAN! O NE DERSE O OLUR. REİSİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

2
18
yanıtYanıtla
karadır kara:

BAŞLIK DOĞRU DEĞİL Elazığ''da Tren Minibüsü Önüne Katıp 400 Metre Sürükledi: 9 Ölü tren trenin ne suçu var. MİNİBÜS ŞOFÖRÜN HATASI YÜZÜNDE 9 ÖLDÜĞÜN BAŞLIK ATMANIZ GEREK

13
1
yanıtYanıtla
SİNYORE:

Tren geçtiği sırada karayolu demir bariyerlerle otomatik kapanması lazım geçiş olmaması lazım . Malesef ülkemizde bu sistemler tam anlamıyla çalışmıyor. Allah ailelerine sabır versin

6
5
yanıtYanıtla
gerçekler:

güle güle koca treni görmediniz mi? veya trenin geçmesini bekleyemez miydiniz. güle güle. . . . . . . . . . . . hayat çook güzel. . . . .

1
9
yanıtYanıtla
ARDAHAN:

Provakasyon yapmaya gerek yok. Elazığ yada doğuda yaşayan insanlar kürt değildir. Ayrıca ne olursa olsun 9 can verilmiş. Allahtan rahmet diliyorum. Bu son olur inşallah.

9
0
yanıtYanıtla
elazığlı hamza:

allah rahmet eylesin. sorumsuzluk her yerde var. gemisini kurtaran kaptan milleti kim düşünür. ancak üstüne rant siyaseti yapılır.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title