Haberler

Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği İkinci Satış Ofisini Açtı

Güncelleme:

Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği, Çiftlik Mahallesi'nde açtığı yöresel peynir satış noktasıyla sağlık ve lezzeti bir araya getiriyor. İkinci şubede doğal, sağlıklı ve günlük ürünlere ulaşmak mümkün olacak.

Kayseri'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği ikinci satış ofisini açtı.

Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği Başkanı Lütfü Ünsal, Çiftlik Mahallesi'nde açılan yöresel peynir satış noktasıyla sağlık ve lezzeti bir araya getirdiklerini söyledi.

Vatandaşların açtıkları ikinci şubede doğal, sağlıklı ürünlere günlük ve taze şekilde ulaşabileceklerini anlatan Ünsal, "Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği olarak en yüksek kalitede ürünler sunma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. İşletmemiz İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından onaylı ve ürünlerimiz pastörize edilerek üretilmektedir. Bu sayede sizlere güvenilir ve sağlıklı ürünler sunmanın gururunu yaşıyoruz. Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği olarak, diğer mahallelerde de mağazalarımızı açarak daha fazla insanın sağlıklı ve doğal ürünlere ulaşmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sarıoğlan Çiftlik Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title