Haberler

İşte Apple'ın tanıtımını yaptığı iPhone 12'lerin Türkiye satış fiyatları

Güncelleme:

Apple merakla beklenen iPhone 12'lerin tanıtımını yaptı. Teknoloji devinin cihazların yurt dışı satış fiyatlarını açıklamasının ardından iPhone hayranları Türkiye fiyatlarını merak eder oldu. İşte iPhone 12'lerin Türkiye satış fiyatları.

Haberler.com/ Mesut ŞAHİN - Teknoloji devi Apple, tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 12'lerin tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone 11'lerde 3 model piyasaya süren Apple, yeni seride iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max olmak üzere 4 modeli kullanıcılara sunacak.

5G TEKNOLOJİSİNİ DESTEKLEYECEK

Yeni iPhone'lar eskilerine nazaran 5G teknolojisini destekleyecek ve işlemcisi yüzde 50 daha hızlı olacak. Cihazların ekranları seramik koruma kalkanı özelliği ile düşmelere karşı 4 kat daha dayanıklı olacak.

YURT DIŞI FİYATLARI AÇIKLANDI

Türkiye saatiyle 20.00'da başlayan tanıtımda cihazların fiyatları da açıklandı. Buna göre, yurt dışında iPhone 12'ler 799 dolardan, iPhone 12 Mini'ler 699 dolardan, iPhone 12 Pro'lar 999 dolardan, iPhone Pro Max'ler ise 1099 dolardan satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatlarının açıklanmasının ardından iPhone hayranları Türkiye fiyatlarını da merak eder oldu.

TÜRKİYE SATIŞ FİYATLARINI HESAPLADIK

Haberler.com olarak sizler için yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatlarını derledik. Şu anki kurdan (1 Dolar: 7,92 TL) yaptığımız hesaplamaya göre;

  • iPhone 12 Mini 10.880 TL + bayi karı
  • iPhone 12 12.400 TL + bayi karı
  • iPhone 12 Pro 15.550 TL + bayi karı
  • iPhone 12 Pro Max ise 17.110 TL + bayi karı olarak Türkiye'de satışa sunulacak.
Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Türkiye Apple Ekonomi Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

ABD'de satılık köy! Tamamı için 213 milyon lira talep ediliyor

ABD'de satılık köy! Tamamı için 213 milyon lira talep ediliyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

500

Yorumlar (170)

Erhan:

Dolar olmuş 8 TL bunu konuşan yok çünkü hepiniz bu hükümete oy veren koyun cahillerisiniz

30
8
yanıtYanıtla
46:

Diğer partilere verince ne olunuyor acaba mesela CHP ye verenler kendilerine hiç bir şey olmasın kime ne oluyorsa olsun anlayışı ile trene bakar gibi bakmiyorlar mi hayata halkı küçümsemek ten vazgeçin seçim siz bir kesime köyün diyin diye yapılmıyor

yanıt4
yanıt6
Atilla:

Hiç beyin yok mu acaba öteki gelse ne yapardı ne yapacaktı şunu yaparım diyebiliyor mu yok icat çıkarıyor nasıl yapacağını söylemiyor. dış güçler uğraşıyor işte 1. papazı vermedik ekonomi ile oynadılar 2. ayasofya kararı sonrası 40 krş oynadı 3. doğal gaz politikası yüzünden halen yükselişe devam ediyor ekonomi inceldiği yerden kopsun kendimiz üretelim bence yoksa yarın bir gün tehditlere boyun eğersek istanbulu boşaltında derler boşaltmazsan gene aynı kanserli kolu kesmek gerek. . .

yanıt3
yanıt9
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

BU ÜLKEDE KARİYER YAPACAĞIMA ABD AVRUPA’DA GARSONLUK YAPARIM DAHA İYİ HEM RAHAT RAHAT İ-PHONE ALIRIM HEMDE ADALET DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLERİN OLDUĞU BİR ÜLKEDE YAŞAMIŞ OLURUM.

24
10
yanıtYanıtla
HALİS ÖZDEMİR:

Oralarda kalın yaşayın ozaman taputunuz TÜRKİYEYE qelmesin oralarda defnedelin!!!!

yanıt9
yanıt13
Emre büyük:

Kesinlikle katiliyorum. Biride kalkmis orada yaşayin tabut filan demiş. İyide akpartiye oy veren almancilarin tamami almanyada yada baska avrupa ülkelerinde yasiyor. Muhalif birinin yaşamasida bunun gibilere vatan hainligi gibi geliyor. Ne beyinsizlerle yasiyoruz. Bu kadar vergi haramdir anlayin artik terbiyesizler. Yurtdisinda yaşamak istemenizi sonuna kadar destekliyorum

yanıt14
yanıt1
hakanca:

şimdi bazı embesiller 18 bin liraya telefon alamıyoruz erdoğan bizi mahvetti der onları hor görmeyin yazıktır günahtır

10
22
yanıtYanıtla
Muhammet Akay:

Bazı embesiller dolar 2 liradan 8 liraya nasılsın geldi diye sormadan havlamaya devam ederler

yanıt9
yanıt2
1907:

Bir gaz bulduk her şey gazladı gidiyor.

25
2
yanıtYanıtla
bekir esen:

Bir telefon bana bir telefon devlete bir telefon da malum partinin ve pek tabiki ahalisinin cebine. Ama hepsinin ücreti telefonu alana montaj. Ülkenin anasını ağlattılar ama hala tık yok.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title