Haberler

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

"Devletin her zaman engellilerin yanında olduğunu görünce son derece seviniyorum"

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, devletin her zaman engellilerin yanında olduğunu görünce sevindiğini söyledi.

Şahin, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Faika Raika Şahika Erkurt Kardeşler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, devletin her engellinin yanında olduğunu belirtti. Engellilere her anlamda yardımcı olunması gerektiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Okulumuzu ziyaret edelim dedik. Bu çocuklarımızın bugünlerini kutlamak için buradayız. İnanıyorum ki herkes engelli olabilir ama olmamak için gayret sarf etmeli. Devletin her zaman engellilerin yanında olduğunu görünce son derece seviniyorum. Şimdi şu anda yediği yemekleri gördüm yani o kalitedeki yemeği açıkça söyleyeyim ben bugün öğle yemeğinde yemedim. Görülüyor ki engelli olsun, sağlıklı olsun devlet onların yanındadır."

Şahin, konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriyi izledi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da Vali Şahin'ne ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Engelliler Günü Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title