Haberler

Düzce - Fetö Mağduru Lafı Algı Operasyonu

Kurtulmuş Aselsan mühendislerinin birer birer ölmesi tesadüf değil (2)FETÖ MAĞDURU LAFI ALGI OPERASYONUDÜZCE(DHA) - BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Gölbaşı'nda şehit olan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Ufuk Baysan'ın Düzce'nin Beyköy beldesinde bulunan...

Kurtulmuş Aselsan mühendislerinin birer birer ölmesi tesadüf değil (2)

FETÖ MAĞDURU LAFI ALGI OPERASYONU

DÜZCE(DHA) - BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Gölbaşı'nda şehit olan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Ufuk Baysan'ın Düzce'nin Beyköy beldesinde bulunan ailesini ziyaret etti. Şehit ailesiyle bir süre görüşen Kurtulmuş, Düzce Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Keleş ile Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti. Kurtulmuş, ziyaretlerinin ardından 18 Temmuz Spor Salonu'nda düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Gecesi' anma programına katıldı. Salonu dolduran yaklaşık 500 kişiye seslenen Kurtulmuş, FETÖ mağdurları sözünün algı operasyonu olduğunu vurgulayarak, FETÖ mağdurları diye bir laf çıktı. FETÖ mağdurları var mağdur etmeyin. FETÖ mağdurları lafı açık söylüyorum algı operasyonunun bir parçasıdır. Eğer bir mağduriyetten bahsedileceksek 248 şehidi ne yapacağız Eğer bir mağduriyet varsa FETÖ'nün mensupları mağdur olmuyor. Bu memlekette FETÖ'nün mağdur ettiği 79 milyon insan vardır. Buna karşı uyanık olun. FETÖ mağdurları lafını bir edebiyat olarak kullanılmasını müsade etmeyin. Haksızlık yapılanlar oluyor mu onlarda düzeltiliyor. Kanun Hükmünde Kararname ile 2 general ve çok sayıda subay orduya geri alındı. Bir hafta sonra da Jandarma Genel Komutanlığı'ndan bin 100 kişi ihraç edildi.Çok net çok açık. Bu ihanet çetesiyle mücadelemize son noktaya kadar devam edeceğiz. Bunların hepsini devletin içinden kazıyıp söküp atacağız. Karda yürüyüp izini belli olmayanlar var onlarda rahat olmasınlar. Her kim bu eşkiya çetesinin yanında, içinde, iltisaklı ve irtibatlı ise korkup çekilsin. Hepsinden hesap sorup burnundan fitil fitil getireceğiz dedi.

Kurtulmuş, program sonrası kentten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Aselsan Beyköy Düzce Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title