Haberler
BBC

Yine Şaşırttı! Avustralyalı Senatör Bebeğini Emzirirken Önerge Verdi

Güncelleme:

Geçen ay Avustralya Parlamentosu'nda bebeğini emzirerek bir ilke imza atan Senatör Larissa Waters, bu kez de bebeğini emzirirken önerge verdi.

Avustralya Parlamentosu'nda 17 aylık bebeğini emzirerek yine bir ilke imza atan Yeşiller Partisi'nden Larissa Waters'ın önergesi, siyah akciğer hastalığına yakalanan kömür madeni işçileri ile ilgiliydi.

EMZİRME TARTIŞMASI 2015'TE BAŞLAMIŞTI

Avustralya Parlamentosu'ndaki emzirme tartışması, 2015 yılında Kelly O'Dwyer isimli bir bakana, yasama görevlerinden geri kalmaması için, "süt biriktirmesi" tavsiye edildiğinde başlamıştı.

WALTERS İZNİ KULLANAN İLK KİŞİ OLMUŞTU

Temsilciler Meclisi'nin alt kanadında 2016 yılında yapılan bir değişiklikle, paramentoda emzirmeye izin verilmeye başlanmıştı. Waters, bu izni kullanan ilk kişi olmuştu.

"PARLAMENTODA DAHA FAZLA KADINA VE EBEVEYNE İHTİYACIMIZ VAR"

Larissa Waters, Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Parlamentoda daha fazla kadına ve ebeveyne ihtiyacımız var" demiş ve "İşyerlerinin de daha esnek ve aile dostu olmasına, herkes için karşılanabilir çocuk bakımına ihtiyacımız var" çağrısını paylaşmıştı.

BENZER BİR İZİN DE AVAM KAMERASI ÜYELERİ İÇİN İSTENMİŞTİ

İngiltere'de yayınlanan bir raporda da, benzer bir iznin Avam Kamarası üyelerine de verilmesi istendi. Avam Kamarası üyelerinden biri ise iznin verilmesi halinde bulvar basınının durumu istismar edebileceği uyarısında bulunmuştu.

BBC

Avustralya Dünya Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title