Haberler

İtfaiye aracının kapısı açıldı, içinden çıkan kadın ülkede olay yarattı

Güncelleme:

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir gece kulübünün önünde duran aracın kapısının açılmasından sonra içeriden inen bikinili kadın, büyük yankı uyandırdı. Striptizci olduğu iddia edilen kadının kamu aracını kullanması tepkilere neden oldu.

Kaliforniya'da 6 Ekim'de bir sosyal medya hesabına gönderilen görüntüler, hem eyalet hem de ülke genelinde tepkilerin odağı haline geldi. Görüntülere göre bir gece kulübünün önünde duran itfaiye aracının içerisinden bikinili bir kadın iniyor.

GECE KULÜBÜNE DOĞRU İLERLEDİ

Kadın daha sonra hızlı adımlarla gece kulübüne doğru ilerliyor. İtfaiye ise dakikalar sonra ortalıktan kayboluyor. Kadının girdiği gece kulübünde striptizci olarak çalıştığı iddiası da çok geçmeden ortaya atıldı.

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Görüntülerin yayılmasının ardından sosyal medyada ciddi tepkiler yükseldi. ABD'liler kamu aracının bu şekilde kullanılmasının son derece yanlış olduğunu dile getirerek yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kaliforniya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title