Haberler

IŞİD Kamplarını Gezen Alman Yayıncı: IŞİD Dini Bir Soykırımı Planlıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Rakka ve Musul'da IŞİD kamplarını gezip, bir kitap çıkaran Alman yayıncı Jürgen Todenhöfer IŞİD'in korkunç planını anlattı.

Geçtiğimiz aylarda Rakka ve Musul'da IŞİD kamplarını gezip, bir kitap çıkaran Alman yayıncı Jürgen Todenhöfer IŞİD'in dini bir soykırımı planladığını söyledi. Todenhöfer, Stern dergisine verdiği röportajda kendisine yöneltilen IŞİD propagandası yapma suçlamalarını "Düşmanı ancak onu yeterince tanırsak yenebiliriz" diyerek yanıtladı. Todenhöfer "Oraya bu geziye karşı gelen oğlum Frederic ile birlikte gittik. Beni tehlikeli ortamda yalnız bırakmamak için geldi. Tehlikeyi çok iyi bildiğimizden yanımıza dört tane zehirli hap alarak gittik. Herhangi bir esir alınma durumumuza karşı, ölüm kararımızı IŞİD'e bırakmak istemedik. Ama hapları elime almamı gerektirecek bir an olmadı." dedi.

"DİNİ SOYKIRIM" PLANLARI

Al-Bagdadi'nin verdiği yaşam güvencesi mektubu ile tehlikeli geziyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Jürgen Todenhöfer, gördüklerinden sonra IŞİD'in dini temizlik aksiyonu planladığı endişesi taşıdığını söyledi. Todenhöfer "onlarla ilgili her şeyi bilmek zorundayız. Onlar soykırımı planlıyorlar. Şimdiye kadar insanlık tarihinde görülenleri gölgede bırakacak dini bir temizlik hareketi planlıyorlar" dedi.

CİHATÇI JOHN'LA TARTIŞMIŞ

Birçok kafa kesme olayında cellat olarak bilinen İngiliz "Cihatçı John'a da rastladıklarını söyleyen Todenhöfer "gezi boyunca sık sık tartışmalarımız oldu. Özellikle 'Cihatçı John' ile. Onlar için biz kanlı düşmandık." dedi. Todenhöfer, gezisinde daha önce vaizlik yapan birinin orada yargıçlık yaptığını gördüğünü söylerken "Daha önceki yargıç dünya yasalarını Allah'ın yasalarından üstün tuttuğu için infaz edilmiş" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Jürgen Todenhöfer Musul Rakka Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (16)

RizelimobilWeb@haberler.com:

Yaşaşın PKK PKK olmasaydı daha çok insan ölürdü

57
27
yanıtYanıtla
irfanMobil-ANDROID:

hangi dinin temizligini yapacaklar. yada kendileri hangi dine mensup mahlukatlardir. içinde her dinden barindiran cani bir terör örgütü nasil bir din temizliği yapabilir.

49
2
yanıtYanıtla
DılgeşMobil-IOS:

PKK sizin gibi işit cilerin kökünizi kazacaktır siz din düşmanları siz Müslüman deyilsin ancak şeytanınız köpek

31
13
yanıtYanıtla
ABCmobilWeb@haberler.com:

İŞ İT özellikle yüce İslam dinimizi dünyaya kötülemek için kurulmuş lanet olası bir örgüttür.

26
3
yanıtYanıtla
.....:

DİN KELİMESİNİ AĞZINA BİLE ALMAMALARI LAZIM HİÇ BİR DİNDE , HATTA DİNSİZLİKTE BİLE BÖYLE TERÖR YOK. . . İDEOLOJİ BELLİ ALANI BOŞALTIM YER AÇACAKLAR SİYONİZME. . .

20
0
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Mit tirlarinin isida gitmediginden eminmisiniz allah icin cevap verin

14
2
yanıtYanıtla
idris:

pesmergeleri kessinler o zaman isida destek

5
9
yanıtYanıtla
dobra:

siyonizmin uşakları kendi gizli örgütlerini ziyarete gitmiş. siyonizmin dini adına da katliam yapacaklarmış.

12
1
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

İŞİD MÜSLÜMAN DEGİL İSRAİL, , USA, İNGİLTERE, VEDE TAYYİP DESTEKLİ , , İSLAM FOBİYİ DÜNYA YA DAHA YAYGINLAŞTIRMAK ADINA KURULMUS PROJEDİR

11
2
yanıtYanıtla
vatandas ahmet:

ya arkadaş bunlar oki dini temizlik yapıyor giden alman hangi dine mensupta aralarında boyle rahat geziyor? oyuna gelme dünyaaaaaa

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title