Haberler

IŞİD "İngiliz Casusu" Diyerek 5 Üyesini İnfaz Etti

Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD, İngiliz istihbarat servislerine çalıştığını iddia ettiği 5 üyesini kafalarına kurşun sıkarak infaz etti. Örgüt katliam videosunda yine tehditler savurdu.

Terör örgütü IŞİD, İngiliz istihbarat servislerine çalıştığı iddia edilen 5 kişiyi kafalarına kurşun sıkarak infaz etti.

IŞİD tarafından yeni yayınlanan videoda İngiliz istihbarat servislerine çalıştığı iddia edilen 5 kişinin infaz görüntüleri yer aldı. Videoda turuncu renkli hapishane tulumu giydirilen 5 kişinin diz çöktüğü ve arkalarında da yüzleri maskeli IŞİD militanlarının olduğu görülüyor.

DAVİD CAMERON'I DA TEHDİT ETTİLER

İngilizce konuşan bir IŞİD militanı da bu 5 kişinin İngiliz hükümeti tarafından yüz üstü bırakıldığını söylüyor. İngiltere Başbakanı David Cameron'a hitaben konuşan militan Cameron'un " Beyaz Saray'ın kölesi" ve "Yahudilerin Katırı" olduğunu söylüyor. IŞİD'in bir gün İngiltere'yi işgal edeceğini söyleyen militan, İngiltere'de şeriatın hüküm süreceğini iddia ediyor.

KURŞUNLA İNFAZ EDİLDİLER

Cameron'un selefleri Gordon Brown ve Tony Blair'e göre daha küstah ve ahmak olduğunu söyleyen militan, "Irak'ta ve Afganistan'da kaybettiğiniz gibi bu savaşı da kaybedeceksiniz. Ancak bu sefer sizin mağlubiyetiniz çocuklarınıza miras kalacak ve çocuklarınız sizi IŞİD'le savaşabileceğini zanneden ahmaklar olarak hatırlayacak" ifadelerini kullandı. Militanın konuşması ve tehditlerinin ardından İngiliz casusu olduğu iddia edilen 5 kişi kafalarına kurşun sıkılarak infaz edildi.

5 YAŞINDA ÇOCUĞA TEHDİT ETTİRDİLER

Videonun sonunda ise IŞİD'in bir sonra gerçekleştireceği infazından kısa bir kesit verildi. Üzerinde askeri üniforma bulunan 5-6 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğun da İngilizce olarak, "Oradaki kafirleri öldüreceğiz" diyerek bir sonraki infazın habercisi oldu. Yayınlanan videodaki kişilerin İngiliz olup olmadıkları veya İngiliz istihbarat servislerine çalışıp çalışmadıkları resmi makamlar tarafından doğrulanmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

David Cameron Beyaz Saray Dünya Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

2024-2025 EĞİTİM TAKVİMİ! 2024'te okullar ne zaman açılacak? GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? Galatasaray - Konyaspor maçı hangi kanalda? Sandık Kokusu 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 162. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

500

Yorumlar (67)

Müslümanı müslüman kırdıran,katiller:

Bunlar, , işıd hainlerini kızdıracak ne yaptı kim bilir, , belkide ışıd dan kaçıyorlardı, , içeriye başka mesaj, , dışarıya başka, , içlerindeki ajanları bulamayınca göz korkutmak için bu metot, , baya kurnazca bir iş, , ,

4
65
yanıtYanıtla
BÖLÜCÜ ÖRGÜT AKP:

AKP = İŞİD_-_-__

24
41
yanıtYanıtla
iste buuuMobil-ANDROID:

darisi kürt hainlerin başina..

32
31
yanıtYanıtla
Kürttoğlu Kürt:

Işid hDP PKK dinsız kafirleri yoketmelisin osmanliyaşat maliyız işıd PKK yı bitırmeliyız islamın önünde enbuyuk engel PKK hDP

27
34
yanıtYanıtla
gülnur:

Güneydoğuyada gel ışid

28
23
yanıtYanıtla
YAŞASIN RUSYA:

Allah şu rusya abd ingiltere ve israili türkiyenin başında eksik etmesin

11
29
yanıtYanıtla
BÖLÜCÜ ÖRGÜT AKP:

AKP = İŞİD_____

22
18
yanıtYanıtla
berlinli:

TÜRKIYE ile ISIDI ortak gösterenler olsa olsa PKKli kürtler ve ISRAILin probagandasina kanan cahiller . . . HDP ve ISRAILin probagandasiyla ISID ile TÜRKIYE yanyana getirmeye calismaya devam edin baklim size kim inanirsa. . . akil ve mantik ISID-TÜRKIYE yüzde 1000 olmaz diyor ama TÜRKIYE DÜSMANLARI ISIDi türkie ile göstermeye devam ediyor . . . yürüüüüüüü gittt

9
18
yanıtYanıtla
Arap:

Sorsan ama islam baris dini derler.

13
13
yanıtYanıtla
dobracı:

Allahın adını pis agzınıza almayın islam bu deil ve sizde müslüman deilsiniz

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title