Haberler

Dumankaya Farklı Bir Bakış Açısı Sunuyor

Güncelleme:

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı'da Gerçekleştireceği Yeni Projesi Dumankaya Dizayn'ı, Ritz Carlton Otel'de 23 Aralık'ta Düzenlenen Bir Basın Toplantısıyla Tanıttı.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador’un gerçekleştirdiği Dumankaya Dizayn proje sunumunun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ve Uğur Dumankaya, 2009 yılında krize rağmen 6 farklı proje geliştirdiklerini ve %25 büyüdüklerini anlattılar.

Dumankaya 2009’da 6 yeni proje geliştirdi, %25 büyüdü

Dumankaya Dizayn’ı diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliğinin adından da anlaşılacağı gibi “Dizayn” ı olduğunu belirten Uğur Dumankaya; “Dumankaya Dizayn özellikle üç bloktaki farklı çatı mimarisiyle yarışıyor ve çevreye hakim bir yamaçta olmasının avantajıyla da hiç kapanmayacak manzarasıyla dikkat çekiyor” dedi.

Ali Dumankaya ise, Dumankaya İnşaat’ın 2009 yılını 6 farklı projeyle tamamladığını belirterek, 2009’da toplam 379 milyon TL yatırım değerinde 2.135 yeni konutun inşasına başladıklarını, 2008 sonunda piyasaya çıkarttıkları Adres projesinin çok büyük ilgi görerek sektörü hareketlendirdiğini belirtti.

2009 yılı içerisinde Adres projesinin devam etapları olan Adres 2, 3 ve Adres Botanik ile Dumankaya Flex ve İKON projeleri ile de çok ciddi satış oranları yakaladıklarını söyleyen Ali Dumankaya: “2009 yılı içerisinde 6 farklı konut projesine imza attık ve projelerde yakaladığımız satış başarılarıyla seneyi %25’lik bir büyüme ile kapatıyoruz” dedi.

Dumankaya Dizayn hem konum itibariyle, hem yatırım hem de oturum için ideal bir proje

Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Dumankaya Dizayn hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador; “Anadolu Yakası’nın gelecekteki en önemli merkezlerinden birisi olacak Tuzla Aydınlı’daki Dumankaya Dizayn, farklı mimarisi ve dikkat çeken konumu ile hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje” dedi.

Dumankaya Dizayn, Tuzla Tersanesi’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve TEM’e çıkan otoyol üzerinde 8300 m2’de yer alacak. 3 bloktan 330 daireden oluşan bu seçkin projede blokların her biri farklı bir açıdan İstanbul’a bakıyor. Bloklardan biri bölgenin en güzel korularından Çamlıbel’e bakarken, diğer bloklar ise Sabiha Gökçen Havaalanı ile Marmara Denizi’ne bakıyor.

12’şer katlı 3 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve dubleks loft’ların yer alacağı projede, stüdyo daireler 35–41 m2, 1+1’ler 50–69 m2, 2+1’ler 80-83 m2 ve loft’lar ise 126–178 m2 arasında değişiyor.

Dumankaya Dizayn farklı mimarisinin yanı sıra sosyal donatılarıyla da zengin bir proje

Dumankaya Dizayn’da üç bloğun tam ortasında, eğimli araziye uyum sağlayan kademeli göletler bulunuyor. Göletler ayrıca şelale işlevi görerek iç peyzaja ayrı bir renk katıyor.

Yetişkinler ve çocuklar için açık yüzme havuzları, kafeterya, fitness center, sauna, hamam, mini spor sahası, çocuk oyun alanı, gezinti ve koşu parkurları, manzara terasları, göletler ve şelaleler, açık-kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmetleri projenin sosyal donatılarını oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title