Haberler

Doka'dan Ordu Tso'ya Ziyaret

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Ketboğa ve ekibi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin'i ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Ketboğa ve ekibi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin'i ziyaret etti.

Ajans yetkilileri, Başkan Servet Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Nasuhbeyoğlu, Meclis Üyesi Adnan Ateşoğlu'na DOKA destek ve hibeleri ile ilgili odamız yetkililerine bilgiler aktardılar. DOKA Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Ketboğa, DOKA'nın turizm alanında önümüzdeki dönemlerde KOBİ'leri de kapsayacak yeni bir hibe çağrısına çıkabileceği müjdesini verdi.

Başkan Şahin ise Ordu-Giresun Havaalanı ve Karadeniz Akdeniz yolunun faaliyete başlaması ile bölge turizminin çok gelişeceğini dile getirdi. Ordu'nun tanınırlığının arttırılmasında DOKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin Ordu Valisi Kenan Çiftçi tarafından gerçekleştirilmesinin de avantaj sağlayacağını belirten Şahin, Akdeniz yolunun en kısa sürede tamamlanabilmesi için yine Sivas TSO ile birlikte müsteşarlık düzeyinde katılımın sağlanacağı toplantıların gerçekleştirileceğini, deniz turizmi açısından Ordu'ya deniz otobüsü altyapısının oluşturularak bölge illeri arasında ulaşım sağlanabilmesinin turizmin gelişimi açısından ayrıca faydalı olacağı görüşlerini ifade etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title